Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αγωνία για την υγεία της Ρούλας Κορομηλά

Εξελίξεις για την παρουσιάστρια

29 Σεπτεμβρίου 2021 11:11
Αγωνία για την υγεία της Ρούλας Κορομηλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά δεν περνά και τις πιο εύκολες ώρες, με τη γνωστή παρουσιάστρια να έχει σημειώσει παρενέργειες από την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ενημερώνοντας εκ νέου τους ακολούθους της.

Η ίδια είχε πόνους, καθώς και πυρετό, αλλά εσχάτως υπάρχουν εξελίξεις σχετικά με την υγεία της. Αφού πρώτα ευχαρίστησε τους φαν της για τη συμπαράσταση προς το μέρος της, επεσήμανε πως τα συμπτώματα έχουν ελαφρώς υποχωρήσει.

«Ωραίοι άνθρωποι παντού. Η ευγένεια,η διακριτικότητα και ο σεβασμος τους αποτελουν παράδειγμα προς μίμηση. Σύμβολο χεριών που χειροκροτούν. Αγαπημενοι συνανθρωποι», έγραψε η ίδια στο Twitter, ενώ όταν κάποιος τη ρώτησε για το αν έχουν υποχωρήσει τα συμπτώματα, τόνισε πως αυτό έχει γίνει ελαφρώς.

Ρούλα Κορομηλά για την υγεία της

Η μεγάλη εξομολόγηση για τις εξωσωματικές και το αυτοάνοσο

Η τηλεόραση δε της λείπει, η ζωή της είναι πιο απλή και δηλώνει χαλαρή που σήμερα απολαμβάνει στιγμές που της είχαν λείψει. Η Ρούλα Κορομηλά που ξέρει καλά το παιχνίδι της τηλεόρασης δε θα μπορούσε παρά να είναι τολμηρή και αποκαλυπτική, έτσι μίλησε για την δραματική και τραγική δοκιμασία με το αυτοάνοσο νόσημά της και την περιπέτεια της εξωσωματικής στο Νίκο Χατζηνικολάου και στο Ενώπιος Ενωπίω.

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει πως η ζωή της χωρίς τηλεόραση δεν είναι καθόλου καταθλιπτική μάλιστα οι φήμες ότι έχει περάσει κατάθλιψη δεν ευσταθούν.

Στη συνέχεια, συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της για τις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε στο παρελθόν.

«Δεν έχω πέσει ποτέ σε κατάθλιψη. Έχω κάνει για προσωπικούς λόγους πολλές φορές παύσεις από την τηλεόραση και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου, γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Έκανα εξωσωματικές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω από 10 εξωσωματικές.

Μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου τη ρώτησε αν το αυτοάνοσο που πέρασε είχε σχέση με τις εξωσωματικές, κάτι που η Ρούλα δεν το απέκλεισε καθόλου, καθώς είπε πως οι γιατροί ποτέ δε διέγνωσαν από που προερχόταν.

«Άφησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να κάνω παιδί και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα», είπε και συνέχισε: «Πέρασα ένα αυτοάνοσο νόσημα που δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ τόσα χρόνια που δούλευα και μπορει να ήταν κι αυτός ένας παράγοντας. Η δεύτερη αρρώστια με ταλαιπώρησε αλλά είχα δύναμη ψυχής και το ξεπέρασα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share