Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Κόλαφος ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ως αποτυχία μου θεωρώ...»

«Θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος»

28 Σεπτεμβρίου 2021 22:27
Κόλαφος ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ως αποτυχία μου θεωρώ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ηθοποιός Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show”, στον ΑΝΤ1, για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μίλησε για όλα, για τη ζωή του, για το θέατρο και την τηλεόραση και φυσικά τη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο νέο κύκλο της σειράς κρατά έναν ρόλο-κλειδί στην εξέλιξη της ιστορίας, που τοποθετείται στα πέτρινα χρόνια της Δικτατορίας.

«Άγριες Μέλισσες»

Μιλώντας για το πώς οι δημιουργοί της σειράς τον προσέγγισαν, ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος δήλωσε:

«Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου; Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό… Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με τρομερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια… Είδα ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, που εξηγεί αυτό την επιτυχία της σειράς».

Οι άσχημες κριτικές

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην θεατρική του πορεία, εκεί όπου τα σχόλια δεν ήταν από νωρίς κολακευτικά για τον ίδιο.

«Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;», ανέφερε ο ηθοποιός για εκείνη την περίοδο.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share