Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Έκτακτη ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα - Χαρές για το δημοσιογράφο

Απόλυτη δικαίωση!

28 Σεπτεμβρίου 2021 16:35
Έκτακτη ανακοίνωση για τον Γιώργο Λιάγκα - Χαρές για το δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δικαιωμένος πρέπει να αισθάνεται ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος δικαιώθηκε στην υπόθεση με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής, που του είχε πάρει 300.000 ευρώ.

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 είχε τα τελευταία χρόνια αυτή τη βαθιά πληγή και τώρα ήρθε η δικαίωση. Ο Γιώργος Λιάγκας, που για αυτόν ακριβώς το λόγο αποχώρησε προ ημερών από το «Πρωινό», είχε αποφασίσει να επενδύσει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων του σε μια χρηματιστηριακή εταιρία. Αποφάσισε, λοιπόν, να εμπιστευτεί έναν συνεργάτη αυτής της εταιρίας τον οποίο και είχε γνωρίσει το 2007 στο πλαίσιο της προεκλογικής τότε εκστρατείας του στη Λάρισα.

Ο άνθρωπος αυτός καταδικάστηκε από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη επτά ετών καθώς με μια σειρά από πράξεις από το 2010 και μετά εξαπάτησε τον παρουσιαστή εξαναεμίζοντας το χαρτοφυλάκιο του ύψους περίπου 330.000 ευρώ.

Πώς είχε καταφέρει να χάσει 300.000 ευρώ;

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, σε συνεντεύξεις που έχει δώσει παλαιότερα, πέρασε μεγάλες οικονομικές περιπέτειες στο παρελθόν και έχασε πολλά χρήματα.

«Πρόκειται για μία περίπτωση που έχει βαθιά χαρακτηριστικά κακουργηματικής, ποινικής, απάτης και πλαστογραφίας», είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως είπε ο δικηγόρος, φιλικό πρόσωπο του παρουσιαστή, το οποίο γνωρίζει από την γενέτειρά του, την Λάρισα, τον πλησίασε και του είπε ότι εργάζεται για χρηματιστηριακή εταιρεία, ενώ προσφέρθηκε να τον φέρει σε επαφή μαζί της, προκειμένου να προβεί σε επενδύσεις.

Πράγματι, ο Γιώργος Λιάγκας επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας και γνώρισε το προσωπικό της, ενώ πείστηκε να δώσει τα χρήματα που είχε αποταμιεύσει εδώ και χρόνια, τα οποία, υποτίθεται, ότι θα επενδύονταν σε ομόλογα του γερμανικού Δημοσίου. Ωστόσο, ο φίλος – υπαλληλος, όχι μόνο δεν επένδυσε το ποσό, αλλά έδινε και πλαστές βεβαιώσεις στον παρουσιαστή.

Στη συγκεκριμένη οικονομική περιπέτεια αναφέρθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος περιέγραψε πως έμαθε ότι έχασε όλα του τα λεφτά κάτι που παραλίγο να του προκαλέσει εγκεφαλικό, από το οποίο κατά μία έννοια τον γλίτωσε η συνάδελφος του Σάσα Σταμάτη….

«Πέρυσι (σ.σ. 2013) έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά πέρυσι. Έχασα όλα μου τα χρήματα», έλεγε ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του το 2014.

«Έφτασα πέρυσι τον Αύγουστο για να πληρώσω τα παιδιά του σάιτ να δανειστώ, για να πληρώσω τη μισθοδοσία. Αποδείχτηκε ότι ήταν πλαστά. Είχαν αλλάξει το μέιλ που που έστελναν ενημερότητα. Τα πραγματικά στοιχεία η χρηματιστηριακή τα έστελνε σε ένα μέιλ που δεν υπήρχε και είχε κατασκευάσει ο απατεώνας ένα domain πλαστό και εμένα μου έστελναν μέιλ και πίστευα ότι τα λεφτά μου υπάρχουν και τοκίζονται κιόλας. Πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε ένα παιδί που δουλεύει στην ίδια χρηματιστηριακή από την Τήνο και μου λέει "χάθηκες, έφυγες και από τη χρηματιστηριακή". Μα του λέω δε χάθηκα, τα λεφτά μου εκεί τα έχω, έχουμε αγοράσει. Μου λέει "πίστεψε με δεν έχεις δραχμή". Παίρνω τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής, κοιτάει και μου λέει "όντως τα λεφτά σου έχουν φύγει όλα"».

Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν το έμαθε: «Όταν το έμαθα, ήταν η Σάσα η Σταμάτη τότε στην Τήνο και ήταν και ο Σπύρος Μαζάνης, ο γιατρός και είμαστε σε μια ταβέρνα σ' ένα χωριό πάνω στην Τήνο. Μαθαίνω αυτή την είδηση, ότι έχασα όλα μου τα χρήματα και μουδιάζει όλο μου το αριστερό μέρος του σώματος, για εγκεφαλικό πήγαινα προφανώς. Αρχίζω να μη μπορώ να μιλήσω, να χάνω το λόγο μου και μου λέει ο Μαζάνης όπως είσαι τώρα μάσα δυο ασπιρίνες και πάμε να βρούμε λεξοτανίλ να πάρεις για να ηρεμήσεις. Κατεβαίνουνε από το χωριό κάτω στην πόλη, πάει κάποιος και δε δίναν στο φαρμακείο λεξοτανίλ. Και πάει παιδιά η Σταμάτη και κάνει την τρελή και λέει: "Είμαι η Σάσα Σταμάτη και είμαι τρελή κι αν δε μου δώσετε τώρα λεξοτανίλ θα σπάσω το φαρμακείο". Και για να γλιτώσουν από τη Σταμάτη μου δώσαν λεξοτανίλ. Πήρα δύο μαζεμένα και μετά τους έλεγα «εντάξει μωρέ και μου έχασα τα λεφτά δεν πειράζει, θα κάνω άλλα», μέ έπιασαν γιατί είμαι παρθένος οργανισμός. Για καμιά εβδομάδα τα έπαιρνα μετά άρχισα να το φιλοσοφώ, τι να κάνουμε, να πεθάνουμε;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share