Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατριχιάζει ο Γιάννης Μπέζος: «Βλέπω τον εαυτό μου και...»

Μεγάλη αποκάλυψη του ηθοποιού

28 Σεπτεμβρίου 2021 16:21
Ανατριχιάζει ο Γιάννης Μπέζος: «Βλέπω τον εαυτό μου και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ιδιαίτερη, όπως συνηθίζει, δήλωση έκανε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ για την νέα σειρά, «Το Πάρκινγκ», απαντώντας και για τη συμμετοχή σε παλιότερες σειρές.

«Τα ρούχα στην σειρά είναι δικά μου. Τότε δεν είχαμε χορηγίες και φέρτε ρούχα. Όταν βλέπω τον εαυτό μου σε παλιά σίριαλ, δεν αισθάνομαι τίποτα. Είναι όλα σαν παλιά ρούχα και δεν νιώθω νοσταλγία. Λες μία ιστορία, αλλά όχι τι ωραία που ήταν τότε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος καλλιτέχνης, καλεσμένος σήμερα στο «Στούντιο 4».

«Εάν μπορούσα να πατήσω ένα κουμπί και να πάω στο μέλλον, θα έκανα αυτό. Το παρελθόν με ενδιαφέρει σαν μνήμη ή να βρεθώ με ανθρώπους που εκτιμώ από τότε, αλλά ως εκεί. Δεν είμαι άνθρωπος της νοσταλγίας ή των reunion», παραδέχτηκε ο Γιάννης Μπέζος.

Η δήλωση... για τις κοροϊδίες

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν για άλλη μια φορά τρομερά ειλικρινής, μιλώντας και για τα... στραβά της φυλής μας.

«Έχουμε μια τάση στη χώρα μας να δουλευόμαστε μεταξύ μας. Είναι φρικτό. Λέμε ψέματα ό ένας στον άλλον, κατ΄ιδίαν λέμε μεγάλες αλήθειες και δημόσια λέμε ψέματα. Κάνουμε αυτό που κάνουν οι πολιτικοί και χειρότερα.

Ο καθένας θέλει την αποδοχή, αλλά αυτό για να γίνει θέλει ρίζα και για να ριζώσει θέλει χρόνο. Χρόνο, επιμονή και τόλμη. Τώρα με το διαδίκτυο που υπάρχει αυτός ο καταιγισμός και ο καθένας λέει ό,τι θέλει, υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται πολλές φορές από πράγματα που λέμε και κατά κανόνα, αυτοί που ενοχλούνται πολύ, είναι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι έχεις δίκιο.», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share