Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τόπλες φωτογραφία της Χριστίνας Κολέτσα στη μέση του δρόμου - Με κοντό σορτς και ψηλοτάκουνα

Κολάζει η τραγουδίστρια

28 Σεπτεμβρίου 2021 13:38
Τόπλες φωτογραφία της Χριστίνας Κολέτσα στη μέση του δρόμου - Με κοντό σορτς και ψηλοτάκουνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα δεν «μάσησε» και φωτογραφήθηκε topless μέσα στη μέση του δρόμου. Η Χριστίνα με σέξι διάθεση πόζαρε με κοντό σορτς και ψηλοτάκουνα φορώντας από πάνω ροζ μπουφάν και στη συνέχεια το πέταξε και πόζαρε τόπλες.

Μόλις δημοσίευσε τις φωτογραφίες στη σελίδα της στο instagram προκάλεσε πανικό με τα likes να μη σταματούν. Παράλληλα, απολαύστε τη νέα τολμηρή topless φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Αυτός που θα ερωτευτώ από τους δέκα που θα έχω απέναντί μου θα πρέπει είναι ο χειρότερος», έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Μοίρασε εγκεφαλικά στην παραλία η Χριστίνα Κολέτσα

Ελεύθερη, ωραία και άκρως γοητευτική, η Χριστίνα Κολέτσα πως να μην αναστατώσει ολόκληρη παραλία με την εμφάνιση και το κορμί της;

Το YOU τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα σε παραλία στο Ελληνικό, λίγο μετά το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης και έμαθε όλα όσα συμβαίνουν αυτήν την περίοδο στη ζωή της, αλλά και την πρόταση-έκπληξη από μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε μέχρι στιγμής... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share