Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Αυτός είναι ο γκόμενός μου...» - Η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα

Ο λόγος για τον...

28 Σεπτεμβρίου 2021 10:49
«Αυτός είναι ο γκόμενός μου...» - Η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μεγάλη αποκάλυψη μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα προχώρησε η Αννίτα Πάνια, η οποία αναφέρθηκε στο ποιος άνδρας της έχει κλέψει την καρδιά, όταν σταμάτησαν να μένουν στο ίδιο σπίτι.

Στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» είχε προβληθεί η συνέντευξη της παρουσιάστριας, η οποία απάντησε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην Ναταλία Γερμανού, ενώ και πιο πρόσφατα είχε μιλήσει για αυτό το πρόσωπο, αναφερόμενη στο πόσο μεγάλη λατρεία του έχει.

«Αυτός είναι ο γκόμενός μου...» - Η αποκάλυψη της Αννίτας Πάνια μετά τον χωρισμό με τον Νίκο Καρβέλα

Για πρώτη φορά, ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα και τόνισε πως πάντα θα είναι αγαπημένοι: «Με τον Νίκο δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι πια εδώ και καιρό. Είμαστε μαζί, εννοείται… Είμαστε πολύ αγαπημένοι, είμαστε οικογένεια με τον Νίκο. Τον αγαπάω, με αγαπάει, έχουμε το παιδί μας. Έχουμε εκτίμηση και σεβασμό ο ένας στον άλλον και αγάπη. Είχα τη χαρά ο πατέρας του παιδιού μου να είναι ένας άνθρωπος που μετά την συζυγική σχέση, γίνεται η σχέση μας ακόμα καλύτερη και ακόμα πιο ανθρώπινη και στηρίζεται στον θαυμασμό του ενός για τον άλλον. Υπάρχει αυτή η λέξη που λέει “χωρίζω”, εγώ δεν την έχω καταλάβει, ούτε ο Νίκος, ούτε το παιδί μας. Εγώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι χωρίζουν, όταν παύουν να αγαπιούνται…».

Η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε και στον γιο της, Αντρέα, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είμαι καλή μητέρα. Ξέρω ότι λατρεύω τον γιο μου και είναι η καψούρα της ζωής μου. Είναι ο γκόμενός μου. Έχω με το παιδί μου ερωτική σχέση. Πρέπει να σταματήσω να μιλάω γι’ αυτόν όμως γιατί δεν γουστάρει καθόλου και το σέβομαι… Είναι ωραίος, είναι καλός. Έχει πάρει και από εμένα και από τον Νίκο και από όλο μας το σόι που είναι όλοι περίεργοι άνθρωποι. Βασικά είναι cool άτομο… Είναι ένας άνθρωπος 10 χρονών, ο οποίος θα επιλέξει μόνος του αν θέλει να ξεδιπλώσει την προσωπικότητά το δημόσια ή όχι…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share