Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παρά λίγο να σκοτώσουν τον Γιώργο Τσαλίκη: «Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα...»

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του τραγουδιστή

28 Σεπτεμβρίου 2021 09:48
Παρά λίγο να σκοτώσουν τον Γιώργο Τσαλίκη: «Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Τσαλίκης ετοίμασε τις βαλίτσες του και ταξίδεψε έως τη Ρόδο για επαγγελματικούς λόγους. Μετά το τέλος του live αποχώρησε από το σημείο, προκειμένου να επιστρέψει στο ξενοδοχείο μαζί με τους συνεργάτες του.

Την ώρα που κατευθύνονταν προς το ξενοδοχείο μία οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και παραλίγο να συγκρουστούν μετωπικά. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και έτσι σώθηκαν από θαύμα. Ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να μοιραστεί τις στιγμές αγωνίας που βίωσε με τους followers τους στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα.

«Επειδή τα social media έχουν δύναμη... με βλέπετε; Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα διότι την Κυριακή το πρωί στη Ρόδο, γύρω στις 5 παρά μία κοπέλα, μία κυρία, δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν, πέρασε με πάνω από 130 χιλιόμετρα ένα κόκκινο φανάρι.

Ήμουνα με τους συνεργάτες μου, πέντε άτομα στη στροφή που είναι για το Rodos Palace, το τελευταίο δευτερόλεπτο σωθήκαμε.

Σε παρακαλώ πολύ, αν σου μεταφέρει κάποιος αυτό το story, αν το δεις, την επόμενη φορά, σε παρακαλώ όταν πιεις, να μην πάρεις το αυτοκίνητό σου γιατί είναι δεδομένο ότι ή θα σκοτωθείς ή θα σκοτώσεις άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά στα Instagram stories του. Παράλληλα, διαβάστε το σοκαριστικό μήνυμά του, που ανήρτησε πριν λίγο καιρό.

Γιώργος Τσαλίκης

1.000.000 ευρώ ζητάει ο ΣΚΑΙ από τον Γιώργο Τσαλίκη - Toν "τρέχουν" για συκοφαντική δυσφήμιση

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση με τον ΣΚΑΙ και τον Γιώργο Τσαλίκη που πριν από λίγους μήνες είχε απασχολήσει τα μέσα;

Ο τραγουδιστής είχε βγει στα κανάλια και είχε αναφέρει πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother 2 με το κανάλι λίγο μετά να τον διαψεύδει αναφέροντας σε επίσημη ανακοίνωσή του πως... ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει το project θα έχουν κλείσει και παρουσιαστή; Και μετά από αυτό επικράτησε το χάος.

Ακολούθησαν άπειρες δημοσιεύσεις και δηλώσεις από τον Γιώργο Τσαλίκη ο οποίος προσπαθούσε να αποδείξει πως έχει δίκιο! Τελικά... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share