Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Μητέρα η Μαρία Μπεκατώρου; Όλο συγκίνηση αποκάλυψε τα ευχάριστα!

Όνειρο ζωής!

27 Σεπτεμβρίου 2021 19:50
Μητέρα η Μαρία Μπεκατώρου; Όλο συγκίνηση αποκάλυψε τα ευχάριστα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν έχει κρύψει στιγμή την μεγάλη επιθυμία της να αποκτήσει παιδί με τον άντρα της, καθώς και τις προσπάθειες που έχει κάνει γι'αυτό...

Η παρουσιαστρια σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκαλύπτει αν τελικά θα υιοθετήσει παιδί αφού τα χρόνια περνούν και κάνει μία εξομολόγηση από καρδιάς που συγκινεί..

«Φυσικά, ένα παιδί είναι ακόμα στις επιθυμίες μου και ακόμα προσπαθώ γι’ αυτό», παραδέχεται, στο TV Έθνος, η παρουσιάστρια, ενώ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επισημαίνει ότι προς το παρόν δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο υιοθεσίας, καθώς «είμαι στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω. Στην πορεία μπορεί να το σκεφτώ και αυτό».

Μητέρα η Μαρία Μπεκατώρου

Κληθείσα να σχολιάσει την υιοθεσία, αναφέρει: «είναι ένα πολύ σημαντικό έργο. Μια γενναία πράξη αγάπης. Στην Ελλάδα βέβαια πρέπει να πληρούνται πολλές και συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια υιοθεσία. Και νομίζω υπάρχει και μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία. Έχω φίλους που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να καταφέρουν να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού».

Ποιος Αλεβιζόπουλος; Με αυτό τον άνδρα «έπιασαν» τη Μαρία Μπεκατώρου!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι έτοιμη να επανέλθει δυναμικά στις οθόνες μας, με την όμορφη παρουσιάστρια να έχει μετακομίσει στο Mega και να παίρνει τις συμβουλές ενός άνδρα για τα επόμενα σχέδιά της.

Η Μπεκατώρου, μετά από πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1, πήρε τη σπουδαία απόφαση να επιστρέψει στο «Μεγάλο Κανάλι», με τα πάντα να έχουν αποφασιστεί. Η ίδια φαίνεται, ότι θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη και αυτό θα είναι το «The Chase».

Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων, για το οποίο η ομάδα της ήδη δουλεύει αρκετά. Όπως ανέφερε το «[email protected]» στο ρεπορτάζ του, το ρόλο του έχει κατά κάποιο τρόπο και... ο Τάσος Τρύφωνος.

Πώς ο Τάσος Τρύφωνος θα... βοηθήσει τη Μπεκατώρου στο Mega

Ο παρουσιαστής δεν είναι μονάχα ο άνθρωπος, που αποτελούσε τον οικοδεσπότη του παιχνιδιού, όταν προβαλλόταν στον Κύπρο, αλλά η Μπεκατώρου τον χρειάζεται, καθώς αναζητεί παίκτες του «Πιο αδύναμου κρίκου», που έχουν ξεχωρίσει στο παρελθόν, προκειμένου να συμμετάσχουν στο νέο τηλεπαιχνίδι.

Με αυτό τον τρόπο, η ξανθιά παρουσιάστρια συνεχίζει την υλοποίηση των σχεδίων της, έτοιμη να γυρίσει... με φόρα και με κέφι, όπως μας έχει συνηθίσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share