Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασίλης Καρράς για talent show: «Δεν θέλω να πουλάω όνειρα»

Δεν μάσησε τα λόγια του

27 Σεπτεμβρίου 2021 16:51
Βασίλης Καρράς για talent show: «Δεν θέλω να πουλάω όνειρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε σήμερα ο Βασίλης Καρράς, με αφορμή τη χθεσινή του εμφάνιση στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για τον χώρο του ελληνικού τραγουδιού, τα σχέδιά του για το μέλλον και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει και ο ίδιος σε κάποιο μουσικό ριάλιτι.

«Δεν ωρίμασα για κριτής σε talent show»

Μιλώντας από τα παρασκήνια του J2US, ο Βασίλης Καρράς πρώτα από όλα έδωσε τις ευχές του στον Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος εξάλλου είναι και φίλος του.

Συγκεκριμένα, είπε: «Κάτι μας δένει με τον Νίκο Κοκλώνη, γι’ αυτό είπα το ναι… Εύχομαι καλή επιτυχία στο J2US αλλά και στην δική σου εκπομπή Κατερίνα…». Όσον αφορά τους νέους τραγουδιστές και τα ριάλιτι ταλέντων, τόνισε:

«Είναι δύσκολο για τα νέα παιδιά να βρουν ένα δρόμο με αγκάθια που έχουμε πίσω μας… Αρκετά παιδιά είναι πληγωμένα από τα talent show, γιατί τους πουλάνε όνειρα και ο σκοπός είναι να τους πουλάνε και ελπίδα… Αν δεν κάνει δεύτερη δουλειά ένα νέο παιδί, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του με τις απαιτήσεις του χώρου… Είναι δύσκολο για τα νέα κορίτσια να ασχοληθούν με το τραγούδι…»

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν έχει δεχτεί πρόταση για τη θέση του κριτή σε κάποιο τέτοιο σόου, σχολίασε: «Ακόμα μου γίνονται!… Δεν ωρίμασα ακόμα για να γίνω κριτής… Δεν θέλω να πουλάω όνειρα σ’ ένα κορίτσι ή ένα αγόρι, που δεν θα βρει το δρόμο του…»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

J2US: Με την κοιλιά τούρλα και κολλητό φόρεμα η Κατερίνα Στικούδη για πρώτη φορά

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγο το Just the 2 of us κι αυτή τη φορά έδωσε το ραντεβού της μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης είπε την πρώτη "Καλησπέρα" κι όπως ήταν αναμενόμενο ήταν άκρως εντυπωσιακός.

Κατά την διάρκεια είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη καθώς η...Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share