Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Έλενα Παπαρίζου με τη Σοφία Μουτίδου: «Δεν μπορούμε να λέμε ένα σωρό μπούρδες»

Έξω φρενών η τραγουδίστρια

27 Σεπτεμβρίου 2021 16:37
Έξαλλη η Έλενα Παπαρίζου με τη Σοφία Μουτίδου:  «Δεν μπορούμε να λέμε ένα σωρό μπούρδες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Μουτίδου, μέσα από το κανάλι της στο YouΤube, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις έπειτα από ένα βίντεο που δημοσίευσε και σχολίαζε τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. «Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν», ανέφερε στο βίντεο η Σοφία Μουτίδου. Και συνέχισε: «Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο αδερφός του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Σας το λέω εγώ».

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, με πολλούς χρήστες να το χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό» και να κάνουν αμέσως unfollow τη γνωστή ηθοποιό. Το πρωί της Δευτέρας (27/9), η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha και σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου.

«Σε ξένο σώμα, δεν κουμπώνει η αγάπη, αγάπη μου. Δεν θα ασχοληθώ. Αυτοί που ξέρουν ποια είναι η στάση της ζωής μου και τι θεωρώ για την κοινωνία, ξέρουν πάρα πολύ καλά. Τα πολλά λόγια είναι περιττά. Πραγματικά είναι περιττά. Έχουν αλλάξει οι εποχές και πρέπει και εμείς όσο μεγαλώνουμε να ακολουθούμε και τη νεολαία γιατί, αν δεν το κάνουμε αυτό, θα χάσουμε τα παιδιά μας. Πρέπει να ζούμε μέσα στην κοινωνία, δεν μπορούμε να είμαστε εκτός και να λέμε ένα σωρό μπούρδες» είπε η τραγουδίστρια.

Σοφία Μουτίδου: «Δέχτηκα απειλές»

Σε βίντεο που δημοσιοποίησε την Παρασκευή (24/09), η Σοφία Μουτίδου απάντησε στις κατηγορίες ότι είναι ομοφοβική, αποκαλύπτοντας πως δέχθηκε απειλές, ενώ υποστήριξε πως όλα ήταν στο πλαίσιο της κωμωδίας. «Εάν θορυβείστε από μια ιδιότητα που ένας κωμικός σάς δίνει, όπως το ότι σας αρέσει το σεξ αντί για τη σχέση, το κακό πού είναι; Ειπώθηκε ως μεμπτό, ως κατηγορία; Αν εσείς ενοχοποιείτε το πολλαπλό σεξ που είπα εγώ ότι σας αρέσει απέναντι στην ιερή σχέση, τότε εσείς είστε στερεοτυπικά, όχι εγώ. Αν εσείς έχετε πρόβλημα με το να πει κάποιος "σου αρέσει το σεξ αντί για μια σχέση", εσείς ποινικοποιείτε το σεξ, όχι εγώ, εγώ δεν ποινικοποίησα τίποτα. Αν έστω και ένας από εσάς διέκρινε στο βίντεό μου την παραμικρή διάθεσή μου να κοροϊδέψω, να περιφρονήσω ή να καταδικάσω τη συμπεριφορά αυτή, τότε το άτομο έχει σοβαρά προβλήματα, από ψυχολογικά μέχρι θρησκευτικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share