Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Χαμογελάει ξανά ο Κρατερός Κατσούλης: Η νέα γυναίκα στη ζωή του, μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!

Η φωτογραφία που μόλις ανέβασε!

27 Σεπτεμβρίου 2021 14:56
Χαμογελάει ξανά ο Κρατερός Κατσούλης: Η νέα γυναίκα στη ζωή του, μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχει χωρίσει από την Κατερίνα Καραβάτου εδώ και αρκετούς μήνες όμως η είδηση του διαζυγίου έγινε γνωστή μόλις πριν από 40 μέρες!

Ο Κρατερός Κατσούλης συνεχίζει κανονικά την ζωή του και τα επαγγελματικά του σχέδια, τα οποία απέχουν από την τηλεόραση! Πλέον προωθεί διάφορα events που σχετίζονται, τόσο με παιδιά, όσο και με γυμναστική!

Μάλιστα πριν από λίγα λεπτά πόσταρε στο Instagram και τα μαθήματα για Pilates, της καλής του φίλης Μαρίας Πασχαλίδου, που τον έχει στηρίξει αρκετά μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!

Δείτε το σχετικό ποστ παρακάτω:

Χαμογελάει ξανά ο Κρατερός Κατσούλης

Δημόσια έκκληση από τον Κρατερό Κατσούλη: 40 μέρες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!

Χωριστούς δρόμους έχουν χαράξει πλέον στη ζωή τους Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ζωές των δύο έχουν μείνει στάσιμες!

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες και ο καθένας συνεχίζει ξεχωριστά τις καριέρες τους! Η μεν Κατερίνα Καραβάτου στη τηλεόραση, ο δε Κρατερός Κατσούλης εκτός αυτής και κυρίως στο θέατρο!

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες ο Κρατερός Κατσούλης, με αφορμή τη παγκόσμια ημέρας Νοηματικών Γλωσσών έκανε μια δημόσια έκκληση μέσω του... Κωτσόβολου!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω: "Σήμερα Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών και η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» και της υπόσχεσής της να δίνει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης σε λύσεις που ενδυναμώνουν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, παρέχει εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα!

Δίνεται η δυνατότητα σε βαρήκοα ή κωφά άτομα να εξυπηρετηθούν στη νοηματική γλώσσα μέσω βιντεοκλήσης.

Γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός και όλοι έχουμε το δικαίωμα στην τεχνολογία που μπορει να κάνει την καθημερινοτητα μας πιο εύκολη και όμορφη

Τεχνολογία χωρις εμπόδια και εξυπηρέτηση χωρις περιορισμούς απο την @kotsovolos_greece!"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share