Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σαν τα κρύα νερά: Έτσι ήταν η Δέσποινα Βανδή πριν από τον Ντέμη και τις πλαστικές

Μεγάλη η διαφορά με το σήμερα

27 Σεπτεμβρίου 2021 15:01
Σαν τα κρύα νερά: Έτσι ήταν η Δέσποινα Βανδή πριν από τον Ντέμη και τις πλαστικές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή αποτελεί μια κορυφαία σύγχρονη λαϊκή τραγουδίστρια, αν και φέτος σχολιάστηκε περισσότερο για το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη, με την ίδια να είναι πάντα εκθαμβωτική και τον χρόνο να της έχει φερθεί εξαιρετικά.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα, βέβαια, έχει κάνει κατά καιρούς τις επεμβάσεις της, με αποτέλεσμα σήμερα να διατηρείται εξαιρετικά, βάζοντας κάτω... ακόμη 20άρες στα 52 της χρόνια, ηλικία που σε καμία περίπτωση δεν της φαίνεται.

Η ίδια μπορεί να μην παραδεχόταν κάποτε, αλλά με τον καιρό συμφιλιώθηκε με την πρακτική της αυτή και, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», το είπε ξεκάθαρα.

«Με μέτρο», ήταν η απάντησή της τραγουδίστριας όταν ρωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα μπότοξ.

Παράλληλα, είπε πως «γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα από μία ώρα. Παλιότερα η γυμναστική ήταν στα επαγγελματικά μου πλαίσια. Τώρα πια με ενδιαφέρει η γυμναστική και η διατροφή μου για την υγεία».

Δέσποινα Βανδή πριν και μετά τις πλαστικές

Δέσποινα Βανδή πλαστικές

Όταν δεν το παραδεχόταν...

Η Δέσποινα Βανδή το 2009 είχε μιλήσει σε κυριακάτικη εφημερίδα, αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, ωστόσο αν ποτέ κάτι την ενοχλήσει θα περάσει την πόρτα του πλαστικού χειρουργού.

«Αν υπάρχει κάποιο ενοχλητικό πράγμα πάνω σε κάποιον που τον ενοχλεί, φυσικά και πρέπει να κάνει πλαστική. Προσωπικά, δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση, αλλά δεν αποκλείω μελλοντικά ότι θα έκανα κάτι, προκειμένου να προλάβω ή να αλλάξω πράγματα πάνω μου. Όλοι οι πλαστικοί λένε ότι η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη, δηλαδή να κάνεις πράγματα προτού αυτά φανούν, να παρατείνεις -με λίγα λόγια- τον χρόνο. Μου έχουν προσάψει διάφορα στο παρελθόν -μέχρι ότι έχω φτιάξει τα ζυγωματικά μου και ότι έχω κάνει 7 φορές πλαστική στη μύτη μου, που η μύτη μου δεν είναι ό,τι ωραιότερο υπάρχει.

Κατ’ αρχάς, έχω φοβερή φοβία με τη νάρκωση. Φοβάμαι ότι, αν με ναρκώσουν, μπορεί να πεθάνω και να μην ξαναξυπνήσω, ειδικά τώρα που έχω κάνει και τα παιδιά μου. Κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει αυτό, σίγουρα όμως μπορεί να το παρατείνει. Τώρα δεν θέλω να αλλάξω τίποτα, επί της ουσίας, ας είναι καλά τα ρετούς που στα αλλάζουν όλα. Πρέπει να γνωρίζουν όλες οι γυναίκες ότι δεν είμαστε όπως φαινόμαστε στις φωτογραφίες…», είχε δηλώσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share