Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τη Σία Κοσιώνη: Έμεινε άναυδος ο Κώστας Μπακογιάννης

Τον άφησε... με ανοικτό το στόμα

27 Σεπτεμβρίου 2021 09:08
Σούσουρο με τη Σία Κοσιώνη: Έμεινε άναυδος ο Κώστας Μπακογιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σούσουρο επικράτησε προ ημερών με τη Σία Κοσιώνη, η οποία έκανε κάτι, που άφησε με ανοικτό το στόμα τον, περήφανο σύζυγο, Κώστα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν την ντίβα του σινεμά Μόνικα Μπελούτσι, στην πρεμιέρα της ως Μαρία Κάλλας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Έναν χρόνο μετά την αναβολή της πολυαναμενόμενης sold out εμφάνισής της στην Αθήνα, η πασίγνωστη Ιταλίδα ηθοποιός ανέβηκε στην σκηνή του Ηρωδείου, ντυμένη με μαύρη διαφάνεια, για την πρώτη από τις τρεις παραστάσεις με επιστολές και αναμνήσεις της σπουδαίας Ελληνίδας σοπράνο.

Εκθαμβωτική... μπροστά στη Μόνικα η παρουσιάστρια

Η Σία Κοσιώνη, μετά τη θλίψη στην οικογένειά της, ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς, επιλέγοντας ένα υπέροχο total white look. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, φόρεσε ένα λευκό μίντι φόρεμα το οποίο ήταν μεταξωτό και είχε μακριά μανίκια.

Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης Ηρώδειο

Το φόρεμα είχε ενσωματωμένη μεταξωτή εσάρπα με μακριά κρόσια. Το total white look τόνιζε το καλοκαιρινό μαύρισμά της και ήταν πολύ λαμπερή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share