Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Τραγικές ώρες στην οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου - Κοντά στη «διάλυση»

Δεν κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλό τους

27 Σεπτεμβρίου 2021 08:38
Τραγικές ώρες στην οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου - Κοντά στη «διάλυση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz, με τη δεύτερη να τοποθετείται για τη σχέση τους και το με ποιο τρόπο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε τόσο στη νέα ώρα της ενημερωτικής της εκπομπής μετά την είσοδο της Καινούργιου στο δυναμικό του Alpha, όσο και για τις ισορροπίες προσπαθεί να διατηρεί με τον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο στην επαγγελματική τους διαδρομή, αν και προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει για φέτος να βρεθούν στα επίπεδα που θέλουν.

Ο ανταγωνισμός Ευαγγελάτου και Τατιάνας και το «βέτο»

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως ίσως είναι η πιο ανταγωνιστική σεζόν η φετινή στην τηλεόραση. Πια είναι πάρα πολλά τα κανάλια και οι τηλεθεατές έχουν εξαιρετικές επιλογές. Και στη δική μου ζώνη, τη μεσημεριανή, υπάρχουν πολύ καλά δυνατά προγράμματα. Είναι μια πολύ δύσκολη ζώνη αυτή, το θέμα είναι τι θα επιλέξει ο τηλεθεατής εκείνη την ώρα».

Στη συνέχεια η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε για τον «άγραφο νόμο» να μην βρίσκονται ποτέ απέναντι με τον σύζυγο της, Νίκο Ευαγγελάτο. Η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε ότι αυτό θα ήταν κάτι που θα μπορούσε να δηλητηριάσει τη σχέση τους και την οικογένειά τους:

«Είναι σαφές. Δεν θα έμπαινα ποτέ εγώ ή ο Νίκος στη διαδικασία να κάνουμε κάτι το οποίο θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά και θα μπορούσε έστω και στο ελάχιστο να δηλητηριάσει τη σχέση μας και την οικογένεια μας».

«Βρίσκουμε πάντα τις ισορροπίες μας. Στο τέλος της ημέρας συζητάμε γενικώς την επικαιρότητα. Όταν θα κάτσουμε στο τραπέζι να φάμε και με τα παιδιά θα την συζητήσουμε την επικαιρότητα. Είναι κομμάτι της ζωής μας».

«Εύχομαι τη φετινή σεζόν να περάσει ο κόσμος πολύ καλά. Έχετε άπειρες επιλογές φέτος σε όλα τα κανάλια, πολύ διαφορετικά προγράμματα και επειδή η ζωή σας είναι δύσκολη με τον κορωνοϊό τουλάχιστον να έχετε πολλές επιλογές στην τηλεόραση», τόνισε με χαμόγελο στην κάμερα η Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share