Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η εξομολόγηση της Ζήνας Κουτσελίνη: «Μου είπε "σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα»

"Λύγισε" η φωνή της

26 Σεπτεμβρίου 2021 15:40
Η εξομολόγηση της  Ζήνας Κουτσελίνη: «Μου είπε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, μιλώντας μεταξύ άλλων για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, η οποία "πάγωσε" το πανελλήνιο. Η φωνή της "λύγισε" αποκαλύπτοντας τον τρόπο που το έμαθε και τη ζωή της μετά το τραγικό συμβάν.

Η εξομολόγηση της Κουτσελίνη για την δολοφονία του Καραϊβάζ

«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με ειδοποίησε προσωπικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ο οποίος μου είπε "Ζήνα σκοτώσανε τον Γιώργο". Ούρλιαζα.

Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέμα και ότι πρέπει να δούμε ότι είναι αλήθεια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια... Εγώ ξέρω πώς το βιώνω, κάθε βράδυ μόνη μου, στο σπίτι μου.

Και κάθε μέρα που πάω στην εκπομπή και κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα, να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα. Είμαι εγώ. Είναι σαν να έφυγα και εγώ».

Δείτε όλα όσα δήλωσε η ίδια:

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ηθικό αυτουργό!

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως, μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», για τον ηθικό αυτουργό του εγκλήματος. 2 λίστες υπόπτων, 30 καταθέσεις και 150 βίντεο αναλύουν οι Αρχές. Ενώ, αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Γιώργου Καραϊβάζ πριν την εκτέλεσή του!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο τι προέκυψε από τις καταθέσεις μαρτύρων & τη σάρωση βίντεο & τηλεφώνων:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share