Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021

Ποια Καταρίνα Καραβάτου; Έκτακτη είδηση για τον Κρατερό Κατσούλη!

Τοποθετήθηκε δημόσια!

26 Σεπτεμβρίου 2021 13:26
Ποια Καταρίνα Καραβάτου; Έκτακτη είδηση για τον Κρατερό Κατσούλη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τι και αν πριν λίγες μέρες πέρασε έναν δύσκολο χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου, μετά από χρόνια γάμου, ο Κρατερός Κατσούλης συνεχίζει κανονικά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες!

Από χτες σας αναφέραμε ότι ο παρουσιαστής και ηθοποιός βρίσκεται δίπλα σε... παιδάκια αυτή την περίοδο, έχοντας αφήσει στην άκρη την τηλεόραση! Μάλιστα και το Σάββατο πόσταρε μια ιστορία στην προσωπική του σελίδα στο Instagram σχετικά με το νέο πρόγραμμα για εκπαιδευτικά - ψυχαγωγικά εργαστήρια για παιδιά, θεατρικές παραστάσεις, θεατρικά σεμινάρια, διαλογισμό, Yoga και πολλά άλλα!

Δείτε συγκεκριμένα το ποστάρισμα του Κρατερού Κατσούλη στο Athensmagazine.gr:

Έκτακτη είδηση για τον Κρατερό Κατσούλη!

Το ομολόγησε ο Κρατερός Κατσούλης: Η ξαφνική ανακοίνωση, 40 μέρες μετά τον χωρισμό από την Κατερίνα Καραβάτου!

Μπορεί το 2021 να έχει φέρει δυσάρεστες εξελίξεις στη ζωή του Κρατερού Κατσούλη, όπως ο χωρισμός του από την Κατερίνα Καραβάτου, μετά από πολλά χρόνια γάμου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πάνε όλα στραβά για τον ηθοποιό!

Ο Κρατερός Κατσούλης από την περασμένη άνοιξη, όταν και αποχώρησε από το Πρωινό του Star, έχει αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση και τις πρωινές εκπομπές και έχει αφοσιωθεί στην καριέρα του ως ηθοποιός!

Μάλιστα ο πρώην πλέον σύζυγος της Κατερίνας Καραβάτου διεξάγει και διάφορα σεμινάρια, μέσα από τα οποία προσπαθεί να μεταδώσει το ταλέντο του και σε ανερχόμενα ταλέντα της υποκριτικής!

Μάλιστα το βράδυ της Τρίτης (21/09) έκανε reposty ένα story της Ζέτας Δούκα, όπου ανακοίνωσε τη νέα σελίδα της... καριέρας του, λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του!

Δείτε συγκεκριμένα τι ανέφερε ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Κρατερός Κατσούλης:

Το ομολόγησε ο Κρατερός Κατσούλης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share