Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο πόνος που έχει «στοιχειώσει» την Παόλα: «Πέταξε την ψυχή μου στα σκουπίδια»

«Τσακίζει» κόκαλα η τραγουδίστρια

26 Σεπτεμβρίου 2021 09:03
Ο πόνος που έχει «στοιχειώσει» την Παόλα: «Πέταξε την ψυχή μου στα σκουπίδια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα μίλησε στο MEGA για τη γνωριμία της με τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες βδομάδες, για το πώς βίωσε την απώλεια του πατέρα της αλλά και για την κόρη της, Παολίνα. Επίσης, η ίδια έχει απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια για αρκετά θέματα, όπως και για τις αισθητικές επεμβάσεις της.

Αρχικά η Πάολα αναφέρθηκε στο διάστημα της καραντίνας, λέγοντας πως «τέτοια ξεκούραση δεν την θέλει κανείς μας. Αν σταματούσαν για πάντα αυτά τα πράγματα, θα κάνω τα πάντα. Δεν φοβάμαι τίποτα στη ζωή μου».

Εν συνεχεία είπε για τον Μίκη Θεοδωράκη: «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον Μίκη Θεοδωράκη από κοντά, ήταν μεγάλη τιμή για μένα. Ντρεπόμουν, έλεγα δεν πάω. Και τι θα γίνει αμα πάω; έλεγα. Κι όμως πήγα! Ήθελα με τη ψυχή μου να πω αυτό το εμβατήριο. Κάποιος από τον ουρανό βοηθάει και το σύμπαν συνωμοτεί για αυτό που θέλεις».

Ο πόνος που έχει «στοιχειώσει» την τραγουδίστρια

«Μία φορά ένιωσα τον μεγάλο πόνο, τότε με τον μπαμπά μου και ένιωσα σαν να πήρε κάποιος την ψυχή μου και την πέταξε στα σκουπίδια», ανέφερε για την απώλεια του πατέρα της.

Τέλος για την κόρη της Παολίνα είπε: «Εννοείται ότι το παιδί μου θα είναι στον χώρο που εργάζομαι. Μα δεν θα γνωρίσει το παιδί μου τον χώρο μου; Επειδή είναι νύχτα; Οι γονείς μου με έπαιρναν παντού, γι’ αυτό είμαι ευτυχισμένη και όχι στερημένη».

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share