Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη που σοκάρει από την Αννίτα Πάνια: «Χώρισα γιατί είναι σατανιστής!»

Ατάκα «βόμβα» από την παρουσιάστρια

25 Σεπτεμβρίου 2021 14:20
Αποκάλυψη που σοκάρει από την Αννίτα Πάνια: «Χώρισα γιατί είναι σατανιστής!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από την καριέρα του στη μουσική, ο Νίκος Καρβέλας έχει απασχολήσει τα ΜΜΕ και για την προσωπική του ζωή, με αποκαλύψεις που… σοκάρουν. Μεγάλος δεσμός στη ζωή του ήταν η Αννίτα Πάνια, με την οποία ήταν χρόνια μαζί. Εκκεντρικές και ανατρεπτικές προσωπικότητες και οι δύο, τραβούσαν τα βλέμματα με τις κοινές τους εμφανίσεις.

Το τρολάρισμα έπεφτε σύννεφο προς τα ΜΜΕ και το ζευγάρι το απολάμβανε. Όπως έγινε τον Οκτώβριο του 2015, όταν η Πάνια αιφνιδιάστηκε από την παρουσία δημοσιογράφων έξω από το στούντιο στα Μελίσσια, οι οποίοι τη ρώτησαν αν ισχύουν οι φήμες ότι χώρισε με τον Νίκο Καρβέλα! Επίσης διαβάστε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη για την την Αννίτα Πάνια, σχετικά με ποιόν έχει κρυφή ερωτική σχέση!

Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας

Τότε η Αννίτα θυμήθηκε την… παραφιλολογία ότι ο Καρβέλας έχει ασπαστεί τον… σατανισμό και απάντησε αναλόγως: «Χώρισα με τον Καρβέλα γιατί είναι σατανιστής, εγώ είμαι του Θεού άνθρωπος»!

«Καυτές νύχτες» για την Αννίτα Πάνια: Την έπιασαν με αυτό τον άνδρα στο πλευρό της

Η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται για μια νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για την ίδια, ενώ νωρίτερα πέρασε ευχάριστες ώρες στις διακοπές της.

Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε για άλλη μια χρονιά τις μέρες της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καλαμάτα. Μαζί της όμως είναι και ο γνωστός τραγουδιστής Μπάμπης Στόκας, με τον οποίο είναι και συνέταιροι.

Έχουν μια πιτσαρία στην παραλία της πόλης και έτσι συνδυάζουν τις διακοπές με την δουλειά. Μάλιστα η παρουσιάστρια, που έκανε την αποκάλυψη για τον χωρισμό της, ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον Στόκα με τη λεζάντα «Kalamata’s hot nights».

Πάνια και Στόκας στην Καλαμάτα

Η ανατροπή για το τηλεοπτικό της μέλλον

Σε νέο ρόλο φαίνεται πως θα δούμε τη φετινή τηλεοπτική σεζόν την Αννίτα Πάνια.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το όνομα της παρουσιάστριας συζητιέται για ένα late night show.

Ποιο θα είναι άραγε το τηλεοπτικό της μέλλον;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share