Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο γυναίκας η κάθε τσ@ντ@»

Έξαλλος ο ηθοποιός

25 Σεπτεμβρίου 2021 13:20
Ξέσπασε ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο γυναίκας η κάθε τσ@ντ@»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλη ο οποίος πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά Κομάντα και Δράκοι που έβαλε "φωτιά" στο MEGA. Ο ηθοποιός μίλησε για τα ριάλιτι και τις τηλεοπτικές εκπομπές και έγινε έξαλλος όταν μίλησε για τα πρότυπα της κάθε γυναίκας την σήμερον ημέρα.

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου και τα είπε έξω από τα δόντια.

«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #metoo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor. Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Το ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη

«Η μία εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή. Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;», ανέφερε.

«Η μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου, έφυγε από κορωνοϊό»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην νέα σειρά που πρωταγωνιστεί, «Κομάντα και Δράκοι», αλλά και στον θάνατο της πεθεράς της κόρης του, Ελεονώρας.

«Η Νάξος έχει ιδιαίτερη σημασία για εμένα. Η μητέρα μου καταγόταν από εδώ. Κάθε φορά που έρχομαι, πραγματικά χτυπάει η καρδιά μου με τις ρίζες μου.

Με την κόρη μου δεν έχουμε συνυπάρξει δημόσια και το αποφεύγω γιατί πιστεύω στην αυτονομία των παιδιών και ειδικά των κοριτσιών. Καμαρώνω για την κόρη μου. Είναι τρομερή περίπτωση ανθρώπου και καλλιτέχνη. Ο σύζυγός της είναι ευγενής και αφουγκράζεται τη ζωή. Ελπίζω και πιστεύω να συνυπάρξουν με αγάπη, έρωτα και πίστη. Περιμένω με ανοιχτές αγκάλες το να έρθει ένα εγγονάκι. Πως και πως. Μακάρι να ήταν έγκυος. Η μητέρα του Σπύρου, του γαμπρού μου έφυγε από κορωνοϊό. Ήταν μια εξαιρετική κυρία.

Είμαι πολύ τυχερός που φέτος θα είμαι στο σίριαλ του MEGA “Κομάντα και Δράκοι”. Συνεχώς λέμε ότι δεν υπάρχουν παρθενογενέσεις. Αυτή η σειρά είναι τέτοιου τύπου. Με εξέπληξαν και με εξάγνισαν τα δεινά του θεάτρου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share