Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Πατέρας" ξανά ο Κρατερός Κατσούλης, 40 μέρες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα με ένα ποστ!

25 Σεπτεμβρίου 2021 10:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους την ζωή τους εδώ και 40 περίπου ημέρες όμως συνεχίζουν κανονικά τα επαγγελματικά και μη σχέδιά τους!

Ο Κρατερός Κατσούλης δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τα επαγγελματικά του σχέδια! Έχει φύγει από την τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει σύντομα! Αντίθετα, η πρώην σύζυγός του, η Κατερίνα Καραβάτου ετοιμάζεται σήμερα για την μεγάλη της πρεμιέρα στο Mega.

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός αυτή την περίοδο έχει ξυπνήσει το πατρικό του ένστικτο και ασχολείται αποκλειστικά με μικρά παιδιά και στην ουσία γίνεται ξανά... πατέρας δίπλα σε μικρά παιδάκια! Τι θέλουμε να πούμε; Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, ο Κρατερός Κατσούλης πόσταρε την παρακάτω φωτογραφία! Δείτε την και θα καταλάβετε...

 Πατέρας ξανά ο Κρατερός Κατσούλης, 40 μέρες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!

Δημόσια έκκληση από τον Κρατερό Κατσούλη: 40 μέρες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!

Χωριστούς δρόμους έχουν χαράξει πλέον στη ζωή τους Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ζωές των δύο έχουν μείνει στάσιμες!

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες και ο καθένας συνεχίζει ξεχωριστά τις καριέρες τους! Η μεν Κατερίνα Καραβάτου στη τηλεόραση, ο δε Κρατερός Κατσούλης εκτός αυτής και κυρίως στο θέατρο!

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες ο Κρατερός Κατσούλης, με αφορμή τη παγκόσμια ημέρας Νοηματικών Γλωσσών έκανε μια δημόσια έκκληση μέσω του... Κωτσόβολου!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω: "Σήμερα Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών και η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» και της υπόσχεσής της να δίνει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης σε λύσεις που ενδυναμώνουν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, παρέχει εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα!

Δίνεται η δυνατότητα σε βαρήκοα ή κωφά άτομα να εξυπηρετηθούν στη νοηματική γλώσσα μέσω βιντεοκλήσης.

Γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός και όλοι έχουμε το δικαίωμα στην τεχνολογία που μπορει να κάνει την καθημερινοτητα μας πιο εύκολη και όμορφη

Τεχνολογία χωρις εμπόδια και εξυπηρέτηση χωρις περιορισμούς απο την @kotsovolos_greece!"

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share