Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ράκος ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Βιώνω μια στενοχώρια»

Τι συνέβη στον παρουσιαστή

25 Σεπτεμβρίου 2021 08:21
Ράκος ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Βιώνω μια στενοχώρια»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ράκος ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 καθώς όπως είπε: «Βιώνω μια στενοχώρια»! Ο παρουσιαστής μετά την παρουσίαση των θεμάτων για την έξαρση των ιώσεων στα παιδιά λόγω των παρατεταμένων lockdown που έχουν μειώσει τα αντισώματα είπε για τα δικά του παιδιά:

«Έχουμε τώρα και τη μεγάλη ιστορία με τα παιδικά πάρτι. Το έζησα σήμερα εγώ στο σπίτι διότι και οι δύο γιοι μου είχαν πάρτι το Σαββατοκύριακο, δεν τους άφησα να πάνε διότι δεν έχουν κλείσει τις 14 ημέρες από τη δεύτερη δόση του εμβολίου. Θέλουν άλλη μια εβδομάδα και βιώνω μια στεναχώρια. Αλλά νομίζω καλύτερα να βιώσουμε μια στεναχώρια για λίγες ημέρες και να είμαστε όλοι προσεκτικοί», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ, μία οργισμένη ανάρτηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, για την παρουσία του Αρχιεπισκόπου κ. Ελπιδοφόρου σε φιέστα για τα εγκαίνια του λεγόμενου «Σπιτιού της Τουρκίας» στη Νέα Υόρκη, που οργάνωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συμμετείχε ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

«Πάγωσαν» στον ΑΝΤ1 με τη... βόμβα Λιάγκα: Ανακοίνωση για Χατζηνικολάου, Μακρυπούλια και Παπαδάκη

«Πάγωσαν» στον ΑΝΤ1 με τη... βόμβα Λιάγκα! Ανακοίνωση για Χατζηνικολάου, Μακρυπούλια και Παπαδάκη. Ο παρουσιαστής του "Πρωινού" προχώρησε σε μία αποκάλυψη που στο κανάλι σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν να κυκλοφορήσει. Μετά τη διαρροή έχουν... φουντώσει οι φήμες για όσα θα γίνουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share