Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Μαρία Καζαριάν; Δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές!

Άλλος άνθρωπος!

24 Σεπτεμβρίου 2021 11:54
Θυμάστε την Μαρία Καζαριάν; Δείτε πως ήταν πριν τις πλαστικές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Καζαριάν επέλεξε να συμμετάσχει στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, όπου έδειξε τις ικανότητες και το ταλέντο της στο κομμάτι του στυλ και της μόδας. Όμως λόγω κορωνοϊού έσκασε μια “βόμβα” αποχωρήσεων και τρία φαβορί βγήκαν εκτός συναγωνισμού.

Έτσι το My Style Rocks συνέχισε χωρίς την Τόνια Κούμπα, την Στέλλα Πάσσαρη και την Μαρία Καζαριάν.

Η αδερφή της νικήτριας του GNTM 1, Ειρήνης Καζαριάν, έχει αρκετές διαφορές με το γνωστό μοντέλο. Παρόλο που και τα δύο κορίτσια είναι άκρως εντυπωσιακά και προκαλούv παραλήρημα στο ανδρικό κοινό, η Μαρία ήταν εξ αρχής πιο xυμώδης και πιο πλnθωρική από την Ειρήνη.

Αυτό φαίνεται και από τις πιο παλιές της αναρτήσεις στο Instagram. Σήμερα όμως η όμορφη intagrammer κοινοποίησε κάποιες φωτογραφίες από το σχολείο και η αλήθεια είναι ότι τρομάξαμε να την γνωρίσουμε!

Δείτε την στο Athensmagazine.gr και θα καταλάβετε!

Θυμάστε την Μαρία Καζαριάν

Θυμάστε την Μαρία Καζαριάν

Σκληρή κριτική του Γιάννη Μπέζου στην Ειρήνη Καζαριάν!

Ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε ανοιχτά για την Ειρήνη Καζαριάν και την ενασχόληση της με το θέατρο! "Αυτοί οι άνθρωποι έχουν πρόβλημα": Προκαλεί ο Γιάννης Μπέζος!

Σχολίασε την επιλογή της Ειρήνης Καζαριάν να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση με το έργο του Ίψεν με΄τα από ερώτηση της παρουσιάστριας! Η κριτική του θα λέγαμε ότι ήταν πολύ σκληρή!

Τι είπε όμως για την νικήτρια του GNTM;

Ειρήνη Καζαριάν κριτική Γιάννης Μπέζος

Ο ηθοποιός, με χαρακτηριστικό ύφος, είπε τα εξής:

«Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές. Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν».

«Θα μπορούσε να μην είναι προϋπόθεση οι σπουδές;», ρώτησε στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά και ο Γιάννης Μπέζος είπε: «Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό.»

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές - Πρόκειται για μια άλλη!

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είχε πραγματικά αδιανόητη εικόνα πριν τις πλαστικές! Το τι έχει πειράξει πάνω της δε .....είναι παραπάνω από οφθαλμοφανές!

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε γνωστή από την συμμετοχή της στο πρώτο My Style Rocks.

Η εντυπωσιακή ξανθιά είναι πολύ όμορφη, ωστόσο έχει κάνει κάποιες μικρές παρεμβάσεις στην εμφάνισή της.

Αμέσως μετά την είσοδό της στο παιχνίδι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το παρελθόν της και πως ήταν πριν κάνει αυτές τις μικρές αλλαγές.

Αν και έχει περάσει αρκετό διάστημα από τότε που είχε λάβει μέρος στο παιχνίδι, η όμορφη instagrammer συνεχίζει τις πλαστικές επεμβάσεις με τις πιο αισθητές αλλαγές να παρατηρούνται στα ζυγωματικά -τα οποία είναι πολύ πιο έντονα- και στα χείλη της, τα οποία είναι πιο σαρκώδη. Δείτε φωτογραφίες της πριν και μετά τις πλαστικές και τα συμπεράσματα δικά σας:

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές

Έτσι ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πριν τις πλαστικές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share