Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021

Εικόνες θρίλερ: Πως ήταν πριν τις πλαστικές η Kim Kardashian!

Πλάκα μας κάνει;

24 Σεπτεμβρίου 2021 11:52
Εικόνες θρίλερ: Πως ήταν πριν τις πλαστικές η Kim Kardashian!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 40χρονη Kim Kardashian είναι σίγουρο ότι εκτός από τη δημοσιότητα, λατρεύει και τον πλαστικό χειρουργό της!

Η αμερικανίδα τηλεπερσόνα, που έχει στηρίξει την καριέρα της στην εξωτερική της εμφάνιση και ειδικά στις καμπύλες της – είναι σίγουρο ότι δεν φοβάται το νυστέρι και λατρεύει τον γιατρό της που έχει καταφέρει να την μετατρέψει σε … μία άλλη!

Και τι δεν έχει «πειράξει» Οπίσθια, στήθος, ζυγωματικά, αφαίρεση ραγάδων από το στήθος, ρινοπλαστική, επέμβαση με λέιζερ στο μέτωπο για να μεταφέρει τη γραμμή των μαλλιών πιο ψηλά και να μεγαλώσει το μέτωπο!

Διαβάστε με την ευκαιρία κι αυτό: Εικόνα σοκ: Δείτε την κοινή φωτογραφία Τούνη και Μπέλλα πριν τις πλαστικές! Προσοχή!

Για τα οπίσθια λέγεται ότι αφαίρεσε λίπος από τα πόδια και το τοποθέτησε στους γλουτούς της. Αυτό το είδος της χειρουργικής επέμβασης υπολογίζεται να κόστισε περίπου $ 5.000!

 Πως ήταν πριν τις πλαστικές η Κιμ Καρντάσιαν!

Το κορίτσι του Kanye West φαίνεται ότι έχει επίσης κάνει αύξηση στα χείλη, ενθέματα στα μήλα του προσώπου, ανόρθωση στήθους και τουλάχιστον δύο λιποαναροφήσεις γύρω από το στομάχι της!

 Πως ήταν πριν τις πλαστικές η Κιμ Καρντάσιαν!

Δεν είναι μάλιστα καθόλου τυχαίο που πολλοί ειδικοί εκτιμούν ότι η Καρντάσιαν έχει ξοδέψει πάνω από $ 80.000 σε χειρουργικές επεμβάσεις.

 Πως ήταν πριν τις πλαστικές η Κιμ Καρντάσιαν!

Ήθελε να μοιάσει στην Kim Kardashian και το μόνο που κατάφερε ήταν αυτό!

Η νεαρή γυναίκα ήθελε να αποκτήσει τις καμπύλες της διάσημης τηλεπερσόνας, Kim Kardashian και να υποβληθεί σε ανόρθωση γλουτών, όπως της υποσχέθηκε ο πλαστικός χειρούργος. Ωστόσο, το αποτέλεσμα σοκάρει, καθώς τα εμφυτεύματα μετακινήθηκαν και πήγαν στο πόδι της.

Ήθελε να μοιάσει στην Kim Kardashian και το μόνο που κατάφερε ήταν αυτό!

Ξόδεψε 50.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις γιατί έπεσε θύμα bullying...Μόλις την δείτε σήμερα θα τρομάξετε!

Αυτή η γυναίκα έκανε πλαστικές επεμβάσεις και υπέβαλε τον εαυτό της σε αυτή την διαδικασία, αφού στο σχολείο είχε πέσει θύμα bullying. Την στιγμάτισε και αποφάσισε να αλλάξει μια για πάντα! H Πάρις Χέρμ είναι γνωστή ως η “Πραγματική Μπάρμπι του Βερολίνου” και έχει πάνω από 200.000 ακολούθους στο Instagram.

Έχει ξοδέψει 50.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην διάσημη κούκλα. Και δεν είναι η μόνη που έχει ξοδέψει τόσα λεφτά για να μοιάσει στην Μπάρμπι, αλλά και αυτή η κοπέλα μεταμορφώθηκε σε "τέρας" στην ίδια προσπάθεια!

Ξόδεψε 50.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις γιατί έπεσε θύμα bullying...Μόλις την δείτε σήμερα θα τρομάξετε!Ξόδεψε 50.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις γιατί έπεσε θύμα bullying...Μόλις την δείτε σήμερα θα τρομάξετε!Ξόδεψε 50.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις γιατί έπεσε θύμα bullying...Μόλις την δείτε σήμερα θα τρομάξετε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share