Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δημόσια έκκληση από τον Κρατερό Κατσούλη: 40 μέρες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!

Η ανάρητση που προκάλεσε πανικό!

24 Σεπτεμβρίου 2021 07:36
Δημόσια έκκληση από τον Κρατερό Κατσούλη: 40 μέρες μετά τον χωρισμό του από την Κατερίνα Καραβάτου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χωριστούς δρόμους έχουν χαράξει πλέον στη ζωή τους Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ζωές των δύο έχουν μείνει στάσιμες!

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες και ο καθένας συνεχίζει ξεχωριστά τις καριέρες τους! Η μεν Κατερίνα Καραβάτου στη τηλεόραση, ο δε Κρατερός Κατσούλης εκτός αυτής και κυρίως στο θέατρο!

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες ο Κρατερός Κατσούλης, με αφορμή τη παγκόσμια ημέρας Νοηματικών Γλωσσών έκανε μια δημόσια έκκληση μέσω του... Κωτσόβολου!

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω: "Σήμερα Διεθνής Ημέρα Νοηματικών Γλωσσών και η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» και της υπόσχεσής της να δίνει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης σε λύσεις που ενδυναμώνουν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, παρέχει εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα!

Δίνεται η δυνατότητα σε βαρήκοα ή κωφά άτομα να εξυπηρετηθούν στη νοηματική γλώσσα μέσω βιντεοκλήσης.

Γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός και όλοι έχουμε το δικαίωμα στην τεχνολογία που μπορει να κάνει την καθημερινοτητα μας πιο εύκολη και όμορφη

Τεχνολογία χωρις εμπόδια και εξυπηρέτηση χωρις περιορισμούς απο την @kotsovolos_greece!"

Οριστικές εξελίξεις για την επιμέλεια των παιδιών της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη - Το πήραν απόφαση

Οριστικές είναι οι εξελίξεις για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών, με το ζευγάρι να έχει αρκετά να λύσει ως εκκρεμότητες στο διαζύγιό του.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, μίλησε για το ποιες είναι οι μεταξύ τους σχέσεις, όπως και το πώς αντιμετωπίζουν τα παιδιά τους όλη την κατάσταση, τη στιγμή που θα δούμε σύντομα τον Κρατερό με... άλλη γυναίκα στο πλευρό του.

Όπως ανέφερε, άλλωστε, και σε συνέντευξή της στο «ΟΚ», ο Κατσούλης «θα είναι για πάντα ο μπαμπάς του Αρίωνα και της Αέλιας. Θα είμαστε πάντα οικογένεια».

Σε ερώτηση σχετικά με το διαζύγιο, επίσης, επεσήμανε πως «κάναμε όπως ακριβώς λέει και η ανακοίνωση, μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε», προσθέτοντας πως υπάρχει εξαιρετικά επικοινωνία μεταξύ τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share