Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατρίχιασε η εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου: Η δίαιτα που κόντεψε να οδηγήσει σε... τραγωδία

Τα κιλά που έχασε, η πάλη με την νευρική ανορεξία και ο άνθρωπος που ευθύνεται για την καταστροφή της

23 Σεπτεμβρίου 2021 14:39
Ανατρίχιασε η εμφάνιση της Άβας Γαλανοπούλου: Η δίαιτα που κόντεψε να οδηγήσει σε... τραγωδία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άβα Γαλανοπούλου είναι πάντοτε μια αγαπημένη προσωπικότητα από τον χώρο της υποκριτικής, με την ίδια να περνά το προσωπικό της δράμα, αναφορικά με τα κιλά που έχασε, κοντεύοντας στην προσωπική τραγωδία.

Η ηθοποιός είχε χάσει πολλά κιλά και, όπως είχε εξομολογηθεί, είχε φτάσει και κάτω από τα 50, λέγοντας στα «Καρντάσιανς» πως βρέθηκε και στα 48, πιεζόμενη να φάει και ερχόμενη κοντά στο φάσμα της νευρικής ανορεξίας, με την εικόνα της και σήμερα να είναι διαφορετική.

«Έχασα πολλά κιλά. Κάποιος με στεναχώρησε πολύ. Την πάτησα που λένε. Βέβαια σε αυτή την ζωή ο καθένας την πατάει, δεν είμαι η μόνη. Πέρσι που είχα έρθει ήμουν 55 κιλά. Τώρα είμαι 48, θα πάρω κιλά, με πιέζουν να τρώω. Το έψαξα και για νευρική ανορεξία. Κι η μάνα μου κι ο πατέρας μου αυτό που λες μου είπε. Πήρα βιταμίνες, πήγα σε ειδικούς.

Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και είναι άθλος που ξαναστάθηκα στα πόδια μου. Μου έχει δώσει χαρά η δουλειά. Βοήθεια ζήτησα από την οικογένεια, τους ανθρώπους που αγαπώ και τους φίλους ζωής. Η αγάπη με βοηθάει. Είναι μια ιστορία που με έχει πειράξει και έχει απ’ όλα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα. Θέλω να πιστεύω στη Θεία Δίκη και την ζωή», σχολίασε.

Η υπόθεση που της έδωσε ξανά χαμόγελο

Πανευτυχής και δικαιωμένη για την αίσια έκβαση της δικαστικής διαμάχης που είχε με πρώην σύντροφό της, τον οποίο κατήγγειλε ότι της καταχράστηκε το ιλιγγιώδες ποσό του 1.240.000 ευρώ, δήλωσε η Αβα Γαλανοπούλου έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας πριν από τρία χρόνια.

Λίγο νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τού είχε επιβάλει ποινή φυλάκισης έξι ετών με αναστολή, στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του για τρία χρόνια και άμεση καταβολή 250.000 ευρώ στη γνωστή ηθοποιό.

«Νιώθω ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο.

Τους ευχαριστώ πολύ, μα πιο πολύ τον δικηγόρο μου, τον Δημοσθένη Πέππα, που είναι για εμένα ο φύλακας-άγγελός μου και που έδωσε έναν πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ» δήλωσε με φωνή που έτρεμε η κυρία Γαλανοπούλου.

Ομως, την οδήγησε σε οικονομική και επαγγελματική καταστροφή, αλλά και ψυχολογική κατάρρευση. Επί δύο ώρες ξετύλιγε ενώπιον της έδρας το κουβάρι της ερωτικής ιστορίας που την έφερε στα πρόθυρα της κατάθλιψης, αλλά και της νευρικής ανορεξίας, αφού είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 48 κιλά!

«Τον ερωτεύτηκα, ήταν ο άνθρωπός μου, τον εμπιστεύτηκα απόλυτα…» είχε πει με βουρκωμένα μάτια, χωρίς να κοιτάζει τον κατηγορούμενο που καθόταν στο εδώλιο, τον οποίο είχε γνωρίσει το 2006 όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι, αλλά έξι μήνες μετά η Αβα Γαλανοπούλου ανακάλυψε ότι εκείνος ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα και μάλιστα πατέρας μιας κόρης! Ομως, έχοντάς του εμπιστοσύνη συνέχισε να του δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά για να τα επενδύσει, καθώς νόμιζε ότι ο σύντροφός της ήταν λογιστής με εμπειρία στις επενδύσεις.

«Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν επιθυμούσαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα ή έστω μέρος αυτών, αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και τη σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του» τόνισε ο δικηγόρος της Δημοσθένης Πέππας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share