Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για την δημοσίευση του τιμοκαταλόγου της στα social media: «Γιατί πάλι εγώ;» (Video)

Σκέφτεται να κινηθεί νομικά!

23 Σεπτεμβρίου 2021 13:56
Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη για την δημοσίευση του τιμοκαταλόγου της στα social media: «Γιατί πάλι εγώ;» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε για τη δημοσίευση του τιμοκαταλόγου της στα social media και τον σάλο, που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες.

H κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 και ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησαν την influencer και την ρώτησαν για τον τιμοκατάλογο.

«Έχω κουραστεί. Καμία ερώτηση, δεν έχω να πω τίποτα», είπε το γνωστό μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη, αποφεύγοντας να απαντήσει στο δημοσιογράφο.

Βέβαια, ο Γρηγόρης Μπάκας αποκάλυψε πως η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά του είπε off camera ότι είναι πολύ στεναχωρημένη με το έχει συμβεί και σκέφτεται να κινηθεί νομικά.

Ιωάννα Τούνη για Παξούς: «Να θες να ταΐσεις τα παιδιά σου μεσημεριανό και να μην μπορείς»

Για το θέμα που έγινε το καλοκαίρι με τους Παξούς μίλησε η Ιωάννα Τούνη στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η ξανθιά Θεσσαλονικιά, που κάθισε δίπλα στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, έδωσε τη δική της απάντηση για το περιστατικό στο νησί.

«Πρέπει να το λήξουμε το θέμα γιατί έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά. Οι Παξοί έχουν την πολιτική να μην ανοίγουν τα μαγαζιά το μεσημέρι. Μας είπαν και οι κάτοικοι ότι από τις 2 μέχρι τις 7 είναι όλα κλειστά. Στο νησί η θερμοκρασία ήταν νορμάλ, είχε 32 βαθμούς, μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη συνέχισε: «Δεν κάθισα να τοποθετηθώ για κάτι, απλά ανέβασα κάτι στο Instagram. Ήμασταν 12 άτομα και ψάχναμε να φάμε. Δεν το είπα επειδή θα μείνει νηστική η Τούνη, αλλά οποιαδήποτε παρέα και να πήγαινε στο νησί, δεν θα ξαναπήγαινε. Φαντάσου να έχεις οικογένεια, να έχεις δυο παιδάκια και να θες να τα ταϊσεις μεσημεριανό και να μην μπορούν να φάνε μέχρι το βράδυ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share