Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις από τη Μαρίνα Πατούλη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και η... πρόκληση της Βουλής (Video)

«Μου έγινε τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε φωνή»

23 Σεπτεμβρίου 2021 12:51
Αποκαλύψεις από τη Μαρίνα Πατούλη: Οι πλαστικές επεμβάσεις και η... πρόκληση της Βουλής (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Τρίτης για να παρακολουθήσει από κοντά τη Μόνικα Μπελούτσι να ενσαρκώνει τη Μαρία Κάλλας και μίλησε στα τηλεοπτικά συνεργεία που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός.

Η Μαρίνα Πατούλη στο απόσπασμα που μετέδωσε η νέα πρωινή εκπομπή του Star «Breakfast @ Star» ανέφερε: «Μου έγινε τηλεοπτική πρόταση, αλλά δεν έχω ούτε χρόνο, ούτε φωνή» ενώ σχολιάζοντας τον έρωτα και την προσωπική της ζωή δήλωσε: «Έρωτας είναι η ίδια η ζωή. Αυτό σε εμπνέει να προχωράς […] Όχι άλλα δάκρυα φέτος! […] Είμαστε σε διάσταση, είμαστε καλά και προχωράμε».

Οι πλαστικές επεμβάσεις και οι βλέψεις να μπει στη... Βουλή

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει ανοιχτά για τις αισθητικές επεμβάσεις σημειώνοντας: «Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που μπορείς με λιγότερο παρεμβατικούς τρόπους να παρεμβαίνουμε και να νιώθουμε όμορφες και ωραίες. Δεν έχω πρόβλημα. Θα τολμούσα να το πω» ενώ απάντησε αφοπλιστικά για το εάν θα ήθελε να μπει στη Βουλή τονίζοντας: «Σίγουρα αποτελεί μια πρόκληση».

Τύφλα να έχουν οι 20αρες: Κολάζει η Μαρίνα Πατούλη σε νέα φωτογραφία με μίνι κολλητό κόκκινο φόρεμα!

Γεννηθείσα το 68, η Μαρίνα Πατούλη μπορεί να είναι 53 χρονών αλλά καμία 20αρα δεν μπορεί να σταθεί δίπλα της!

Εντυπωσιακή όσο δεν πάει φροντίζει να "ταράζει" τα νερά του διαδικτύου - συχνά πυκνά - με τις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μετά την τελευταία της φωτογραφία στο πιο ακριβό ξενοδοχείο της Αθήνας, έφερε τα πάνω κάτω με αυτό που ανέβασε πριν από 3 ώρες. Δείτε την συνέχεια για την ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλης στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share