Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Σάσα Σταμάτη «δίκασε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ»

Οι δύο γνωστές παρουσιάστριες είχαν μεγάλη κόντρα

23 Σεπτεμβρίου 2021 10:39
Η Σάσα Σταμάτη «δίκασε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tα 34α της γενέθλια γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και οι καλεσμένοι ήταν πολλοί, ανάμεσά τους και η Σάσα Σταμάτη.

Οι δύο γνωστές παρουσιάστριες είχαν στο παρελθόν μεγάλη κόντρα που έφτασε μέχρι και τη νομική οδό.

Σάσα Σταμάτη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους;

«Η συγχώρεση, γενικότερα στη ζωή, είναι ωραίο πράγμα. Από εκεί και πέρα, εγώ συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ. Καταρχάς, να πούμε ότι κέρδισα τη δίκη πανηγυρικά», απάντησε η Σάσα Σταμάτη στους δημοσιογράφους.

Για την μεγάλη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου, η Σάσα σχολίασε:

«Είδατε που υπάρχουν και χειρότεροι από μένα; Εγώ δεν θεωρώ κανέναν άνθρωπο νούμερο. Δεν μου αρέσει η λέξη νούμερο και τρας».

«Θα με δείτε, βέβαια. Λείπε ο Μάρτης από τη Σαρακοστή;», ήταν η απάντηση που έδωσε η Σάσα Σταμάτη στην ερώτηση για το αν θα την δούμε στην τηλεόραση.

Big Brother 2: Μεγάλη ένταση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Δεν ξανά έρχομαι» (Video)

Big Brother 2: Μεγάλη ένταση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - «Δεν ξανά έρχομαι» (Video)

Αποψινή καλεσμένη του 4ου live του Big Brother 2 είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε μετά από ένα.. μισάωρο προκαλώντας μια μικρή σύγχυση.

Μάλιστα, όπως φάνηκε, η παρουσιάστρια κατάφερε και.. τους αναστάτωσε όλους με την παρουσία της, κάτι που αποκάλυψε η Ναταλί Κάκκαβα, στον αέρα του live.

«Είναι η Κωνσταντίνα εδώ και μας έχει αναστατώσει όλους. Στο διάλειμμα εδώ, είναι η Κωνσταντίνα εδώ, είναι εκεί, το φόρεμα φεύγει, ανεβαίνει, κατεβαίνει. Συγχωρέστε μας απόψε, αυτό που βλέπετε δεν είναι κανονικό live, είναι κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει: «Θες συνέχεια επιβεβαίωση, θα το κάνω, θα το κάνω».

Τότε με χιούμορ η Κωνσταντίνα είπε: «Δεν ξαναέρχομαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share