Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» στη showbiz: Παντρεύονται Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας;

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες της τελετής με μια... ιδιαίτερη έκπληξη

23 Σεπτεμβρίου 2021 08:05
«Βόμβα» στη showbiz: Παντρεύονται Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βόμβα» μεγατόνων πέφτει στην ελληνική showbiz, καθώς Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας είναι πιθανό να ενωθούν ξανά με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τις φήμες να «φουντώνουν» ξανά για επανασύνδεση του ζεύγους.

Οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, διατηρώντας όμως εξαιρετικές σχέσεις. Υπάρχουν, άλλωστε, δύο παιδιά, για τα οποία ζουν και αναπνέουν, και για το καλό τους ήταν πάντοτε δύο πολύ καλοί φίλοι, σε βαθμό... παρεξήγησης ορισμένες φορές.

Αυτή η παρεξήγηση, μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχει βάσει, με πιθανή επανασύνδεση για Σκορδά και Λιάγκα, παρότι για την πρώτη ακούστηκε έντονα πως υπάρχει νέος άνδρας στη ζωή της. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», όμως, παντρεύονται ξανά και, μάλιστα, με ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς θα έχουν ως... παράγαμπρους τους γιους τους.

Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας νέος γάμος

Το... βέτο για τη συνύπαρξη στον ΑΝΤ1

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πραγματικά πολύ δύσκολη σε όλες τις ζώνες αλλά περισσότερο στην πρωινή!

Η Δανάη Μπάρκα σε σύγκριση με πέρυσι έχει σηκώσει κεφάλι και γενικά οι αντίπαλοι σταθμοί του ΑΝΤ1 έχοντας αποκτήσει περισσότερη μυθοπλασία και projects ενισχύουν την θεματολογία τους στις πρωινές εκπομπές κάνοντας το κοινό να αμφιταλαντεύεται για το που θα "κάτσει".

Ο σταθμός του Αμαρουσίου, βέβαια, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη καθώς το δυνατότερό του project - οι Άγριες Μέλισσες - δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Εν αναμονή, λοιπόν, αυτού του comeback, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είπαν να... διαβάστε λεπτομέρειες στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share