Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021

Μαρία Καλάβρια: «Δε θέλω να ξανασχοληθώ με τον Αλεξάνδρου και την Τούνη – Δεν με αφορά»

«Δεν επιτρέπεται να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι»

22 Σεπτεμβρίου 2021 17:51
Μαρία Καλάβρια: «Δε θέλω να ξανασχοληθώ με τον Αλεξάνδρου και την Τούνη – Δεν με αφορά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Καλάβρια που στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast at Star”.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη αρνήθηκε να σχολιάσει το οτιδήποτε, λέγοντας μάλιστα πως δεν επιτρέπεται εκείνη να ασχολείται με ένα τέτοιο θέμα.

“Δεν έχω να πω τίποτα παραπάνω για τη σχέση του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την Ιωάννα Τούνη. Δε με αφορά και δε θα απαντήσω σε κάτι. Η Μαρία Καλάβρια είναι η Μαρία Καλάβρια και δεν επιτρέπεται να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κομμάτι” είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια.

Νέα κόντρα στην showbiz - Ο Κοντοπίδης «στόλισε» τον Αλεξάνδρου - «Μην κλάψεις Μήτσο, ηρέμησε»

Οι ατάκες του Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με τους νέους που δεν έχουν διάθεση για δουλειά, προκάλεσαν ανταλλαγή μηνυμάτων με τον Αλέξανδρο Κοντοπίδη.

Τα όσα έχουν πει ο Δημήτρης Αλέξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη, σχετικά με τους νέους και την έλλειψη διάθεσης για δουλειά, συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις. Χθες, η γνωστή influencer και σύντροφός της, προσπάθησαν να μαζέψουν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί, χωρίς ωστόσο ιδιαίτερη επιτυχία.

Ένας από αυτούς που σχολίασαν με όχι και τόσο θετικό τρόπο, ήταν ο Αλέξανδρος Κοντοπίδης...

Ο γνωστός Youtuber αποκάλεσε «γλάστρα» μεταξύ άλλων τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε ένα στόρι, με τον τελευταίο να απαντά σε μήνυμα, γράφοντάς του: «Έχεις απόλυτο δίκιο, γλάστρα αλλά με α... που είπα την γνώμη μου. Σε ευχαριστώ πολύ».

Αλεξάνδρου κοντοπίδης κόντρα

Ο Κοντοπίδης τότε αφού δημοσιοποίησε το σχετική απάντηση, έγραψε σε νέο στόρι: «Καλά μην κλάψεις Μήτσο, ηρέμησε. Το α... είναι άγνοια, αναισθησία ή αρχ...α. Δεν είναι κατόρθωμα να λέει κάποιος ασυναρτησίες, δεν ξέρω γιατί κομπάζεις. Εγώ ευχαριστώ που υπάρχεις και βλέπω τα χειρότερα».

Κοντοπίδης στόλισε Αλεξάνδρου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share