Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκάρει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Το πρώτο μου παιδί γεννήθηκε νεκρό»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο ηθοποιός

22 Σεπτεμβρίου 2021 16:37
Σοκάρει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Το πρώτο μου παιδί γεννήθηκε νεκρό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» εμφανίστηκε σήμερα ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι το 2017 είχε βιώσει την απώλεια του πρώτου του παιδιού, πράγμα που όπως ήταν φυσικό στοίχισε πάρα πολύ τόσο στον ίδιο όσο και στη σύζυγό του.

Για να διαπραγματευτεί αυτή την απώλεια, αποφάσισε να δημιουργήσει μια ταινία μικρού μήκους επάνω στο θέμα, στέλνοντας έτσι και ένα μήνυμα για ευαίσθητα ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης και της υπογεννητικότητας.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Τζωρτζάκης είπε:

«Θα παίζει ο Χάρης Φραγκούλης και θα το σκηνοθετεί ο Ανδρέας Κοντόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ φίλοι μου. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη. Αυτό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία».

«Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης. Έπρεπε να κάνουμε εξετάσεις κάθε δύο εβδομάδες που στοίχιζαν 400-500 ευρώ. Και σκεφτόμουν τι θα έκανα αν δεν μπορούσα να τις πληρώσω; Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό και μετά βγαίνουν και λένε γιατί δεν κάνουμε παιδιά. Είναι και αυτό κάτι που πραγματεύεται η ταινία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα, από το 10:58 και μετά:

Σοκάρει η Μαρία Κανελλοπούλου - «Είμαι μελαγχολικός, καταθλιπτικός άνθρωπος»

Με αφορμή την συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Τζεμ» της Ελέιν Μέρφυ, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου 2021, η ηθοποιός Μαρία Κανελλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης.

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία που έκανε για να αντιμετωπίσει φοβίες της, το εμβόλιο του κορωνοϊού ενώ χαρακτήρισε «υποκριτικό» το να μην προβάλλονται από τους σταθμούς οι παραγωγές που παίζει ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης.

Μαρία Κανελλοπούλου

«Άπειρες φορές έχω αντιμετωπίσει τον εαυτό μου. Είναι ο καλύτερος μου φίλος και ο χειρότερος μου εχθρός. Διαχειρίζομαι με δυσκολία τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού μου. Είμαι μελαγχολικός, καταθλιπτικός άνθρωπος στη βάση μου. Ασφαλώς χρειάστηκε να το αντιμετωπίσω πολύ νέα και σε μία εποχή που ο ψυχίατρος ήταν μεγάλο ταμπού. Εγώ δεν το έλεγα για χρόνια στους φίλους μου» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

Μιλώντας για το εμβόλιο του κορωνοϊού, η ηθοποιός τόνισε ότι: «Φοβόμουν να κάνω το εμβόλιο, για αυτό συμπονώ τους ανθρώπους που φοβούνται. Το έκανα, όμως, και ούτε λιποθύμησα ούτε τίποτα».

Οι καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Στην συνέχεια η Μαρία Κανελλοπούλου δέχθηκε ερώτηση για την άτυπη απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην προβάλλουν τις παραγωγές στις οποίες συμμετέχει ο προφυλακισμένος Πέτρος Φιλιππίδης.

«Όταν έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης μία υπόθεση, δεν καταλαβαίνω πώς κόβεται μία σειρά στην οποία έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης και ακόμα 50 άνθρωποι. Ο Φιλιππίδης πληρώθηκε πάρα πολύ καλά εκείνη την στιγμή, πληρώθηκε πάρα πολύ καλά τις επαναλήψεις. Αλλά κόβοντας μια σειρά, κόβεις ένα μικρό μεροκάματο από ανθρώπους που παίρνουν τα δικαιώματα δύο φορές τον χρόνο, που περιμένουν αυτό το μικρό ποσό, που για αυτούς μπορεί να είναι πολύ μεγάλο, πολύ απαραίτητο» απάντησε η Μαρία Κανελλοπούλου και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι δεν θα πρέπει να δικάζονται μαζί με αυτούς άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. Το βρίσκω λιγάκι υποκριτικό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share