Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Χώρισα με τον...": Τεράστια έκπληξη από την Αννίτα Πάνια

Μίλησε ανοικτά!

22 Σεπτεμβρίου 2021 13:49
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή «Πρωινό» είχε συναντήσει στο παρελθόν την Αννίτα Πάνια, πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στο τότε Έψιλον, και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τις τότε φήμες χωρισμού από τον Νίκο Καρβέλα, με τον οποίο τελικά και χώρισε λίγο αργότερα!

Η Αννίτα Πάνια τόνισε ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική.

Όσο για τον γιο της, είπε: «Ο Ανδρέας πάει Δευτέρα δημοτικού, αλλά δεν τρελαίνομαι να μιλάω δημοσίως για το παιδί...».

Αποκάλυψη βόμβα από την Αννίτα Πάνια

Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε σχετικά με το νέο... διαβολικό τραγούδι του συντρόφου της Νίκου Καρβέλα.

«Είναι σατανιστής ο Νίκος και γι' αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού» σημείωσε η παρουσιάστρια και τόνισε ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

Γιατί χώρισαν Αννίτα Πάνια και Νίκος Καρβέλας; Η απίστευτη αποκάλυψη

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από το χωρισμό της Αννίτας Πάνια με το Νίκο Καρβέλα, ωστόσο, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι κατάφερνε με την προσωπικότητα του να τραβά τα βλέμματα σε κάθε κοινή τους εμφάνιση. Ενώ, μία αποκάλυψη-«βόμβα» έγινε γνωστή για την Αννίτα Πάνια, την οποία και… τσάκωσαν στην πισίνα με πασίγνωστο άνδρα της πολιτικής, και όχι μόνο, σκηνής.

Η εκπομπή "Πρωινό" είχε συναντήσει στο παρελθόν την παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων η ίδια, μίλησε για τον γιο της, Ανδρέα αλλά και για τον χωρισμό της από τον Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια τόνισε ότι δεν έχει μυστικά ομορφιάς και είναι προληπτική. Όσο για τον γιο της, είπε: «Ο Ανδρέας πάει Δευτέρα δημοτικού, αλλά δεν τρελαίνομαι να μιλάω δημοσίως για το παιδί...». Με χιουμοριστικό τρόπο απάντησε σχετικά με το νέο... διαβολικό τραγούδι του συντρόφου της Νίκου Καρβέλα.

«Είναι σατανιστής ο Νίκος και γι' αυτό χώρισα. Εγώ είμαι άνθρωπος του Θεού» σημείωσε η παρουσιάστρια και τόνισε ότι της αρέσουν πολύ τα νέα του τραγούδια.

Ανησυχήσαμε: Αγνώριστη η Αννίτα Πάνια, δείτε τη λήψη που αναστάτωσε τους φίλους της!

Μια φωτογραφία της Αννίτας Πάνια κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει το «σπασμένο» πρόσωπο της παρουσιάστριας!

Όλη η έκπληξη, φαίνεται πως προκλήθηκε, από το ότι η πραγματική της εικόνα της παρουσιάστριας απέχει από κείνη που βλέπουμε στην διάρκεια της εκπομπής της. Με λίγα λόγια είναι σαν να έχει υποστεί εγκεφαλικό! Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σίγουρα η λήψη των φωτογραφιών είναι κακής ποιότητας!

Η Αννίτα Πάνια, απαθανατίστηκε με πρησμένα χείλη και παρά το ότι φορούσε τεράστια μαύρα γυαλιά, προκάλεσε τους αναγνώστες μας!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Αννίτα Πάνια σπασμένο πρόσωπο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share