Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Είναι η τελευταία ...": Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή που προκάλεσε ντόρο!

Τι συνέβη;

22 Σεπτεμβρίου 2021 13:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να έχουν χωρίσει τηλεοπτικά οι δρόμοι τους ωστόσο η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής παραμένουν ένα πολύ αγαπημένο και αγαπητό ζευγάρι!

Η Έλενα Τσαβαλιά στηρίζει τον σύζυγό της σε κάθε του προσπάθεια και πριν λίγες ώρες πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram ποιος όποιος θέλει να τους απολαύσει στο θέατρο στην παραστάση "Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά" θα πρέπει να... τρέξει αφού διανύουμε την τελευταία εβδομάδα παραστάσεων!

Όποιος πρόλαβε πρόλαβε λοιπόν!

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Athensmagazine.gr:

'Είναι η τελευταία ...': Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά για τον Μάρκο Σεφερλή που προκάλεσε ντόρο!

Έκτακτη βόμβα με Μάρκο Σεφερλή: Άναυδη η Έλενα Τσαβαλιά

Πιο πλούσιο από κάθε άλλη σεζόν θα είναι το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, με τον σταθμό να έχει βάλει στοίχημα να πρωταγωνιστήσει ξανά στους πίνακες τηλεθέασης.

Η συνεργασία του καναλιού του Αμαρουσίου με τον Μάρκο Σεφερλή έχει ικανοποιήσει απόλυτα τους ιθύνοντες, οι οποίοι επίσημα ανακοίνωσαν πως ο ηθοποιός θα αξιοποιηθεί στο έπακρο, καθώς πέρα από το τηλεπαιχνίδι «5Χ5» που έκανε την εμφάνισή του στο β’ μισό της σεζόν 2020 – 2021 και ετοιμάζεται ξανά για πρεμιέρα, ο ίδιος θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά που ετοιμάζεται για το κανάλι!

Έκτακτη βόμβα με Μάρκο Σεφερλή: Άναυδη η Έλενα Τσαβαλιά

Ο λόγος για το σήριαλ «Μάμα… τσίτα», το οποίο θα μαγνητοσκοπείται μπροστά σε ζωντανό κοινό και θα βρει θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στο β’ μισό της σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, είναι όμως προφανές πως θα θυμίζει έντονα τις θεατρικές παραστάσεις του Σεφερλή, οι οποίες επίσης χαρίζουν υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι κάθε φορά που προβάλλονται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share