Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Έτσι είναι σήμερα ο Όθωνας Μεταξάς - Η αποχή από την τηλεόραση και η απώλεια που τον λύγισε

Έχει εξαιρετική φωνή που την αξιοποιεί επαγγελματικά

22 Σεπτεμβρίου 2021 11:41
Έτσι είναι σήμερα ο Όθωνας Μεταξάς - Η αποχή από την τηλεόραση και η απώλεια που τον λύγισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως είναι σήμερα: Ο Όθωνας Μεταξάς ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο. Πέραν της υποκριτικής του δεινότητας έχει και εξαιρετική φωνή την οποία και αξιοποιεί επαγγελματικά.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη το 1998 στην ταινία Black out. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του σε διάφορα επεισόδια της σειράς 10η εντολή τη σεζόν 2004-2005. Στην συνέχεια ακολούθησαν κι άλλοι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στην τηλεόραση στις σειρές Έρωτας, Ζωή ξανά, Έχω ένα μυστικό και Η Ζωή της Άλλης.

 Έτσι είναι σήμερα ο Όθωνας Μεταξάς

Γνώρισα τον πατέρα μου όταν ήμουν 25 ετών

«Γνώρισα τον πατέρα μου, με δική μου πρωτοβουλία, όταν ήμουν 25 ετών, τότε τον είδα και μίλησα μαζί του για πρώτη φορά. Είπα «Χαίρω πολύ, είμαι ο γιος σου». Έχει ξαναπαντρευτεί, έχει κάνει άλλη οικογένεια, αλλά δεν έχω σχέση ούτε με εκείνον ούτε με την οικογένειά του. Έχω δύο αδέλφια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, από τα οποία έχω γνωρίσει μόνο την αδελφή. Έχω μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα μου, που την έχω «χάσει», και με την οικογένεια της. Είχε 4 αδέλφια, που ήταν όλοι σε νεαρή ηλικία τότε. Είμαι παιδί εντός γάμου, απλά χώρισαν πολύ σύντομα οι γονείς μου. Πιστεύω ότι εάν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώνουμε σε ελλιπές περιβάλλον θα τολμούσα να με χαρακτηρίσω ως ένα πολύ τυχερό παιδί αφού μεγάλωσα με ιδιαίτερη στοργή και κατανόηση».

Σε σχέση με την τηλεόραση ο ηθοποιός προσθέτει: «Δεν κάνω τηλεόραση, γιατί δεν μου έχει τύχει κάποια αξιόλογη πρόταση προς το παρόν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share