Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022

Κάγκουρας ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Δείτε την ΤΟΥΜΠΑΝΟ μηχανή που οδηγάει!

Μιλάμε για θηρίο!

22 Σεπτεμβρίου 2021 11:04
Κάγκουρας ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Δείτε την ΤΟΥΜΠΑΝΟ μηχανή που οδηγάει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να σας έχουμε παρουσιάσει το "τέρας" αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όμως η μεγάλη του αγάπη παραμένουν οι μηχανές!

Μάλιστα δεν θα μπορούσε ο παρουσιαστής και ηθοποιός να μην έχει αγοράσει μια πολλών κυβικών! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος συχνά μετακινείται μ' αυτή και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον έχουν εντοπίσει κάπου στον δρόμο!

Ο ίδιος μάλιστα την έχει ποστάρει και στην προσωπική του σελίδα στο Instagram με τα σχόλια και τα likes κάτω από την ανάρτηση να πέφτουν βροχή! "Πρόθυμη, συνεννοήσιμη, ταξιδιάρα, γρήγορη κι όμορφη.Τι άλλο να ζητήσεις; Μην είμαστε και πλεονέκτες", σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός!

Δείτε την εντυπωσιακή μηχανή του Σπύρου Παπαδόπουλου παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

View this post on Instagram

A post shared by Σπύρος Παπαδόπουλος (@spiros_papadopoulos_official)

Τρεις μήνες ζωής για τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Μια ανάσα από τον θάνατο!

Μα μόνο που ακούς τέτοιες κουβέντες ταράζεσαι. Πόσο μάλλον ο ηθοποιός, που ήξερε πως η…ενημέρωση αφορούσε τον ίδιο! Για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος τον αντιμετώπισε, μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο “ΒΗΜΑgazino”.

Εσείς στον Θεό πιστεύετε;

Όχι. Μεγάλωσα με γιαγιάδες πολύ ένθεες.

Πήγαινα κι εγώ μικρός στην εκκλησία. Ξέρω απ’ έξω όλη τη Θεία Λειτουργία. Κάτι μέσα μου αντιδρούσε. Λέει κάποια στιγμή ο Μπέκετ ότι η μάνα μας, μας γεννά πάνω από τον τάφο μας.

Και αυτό το διάστημα, από την κοιλιά της μέχρι να πέσουμε στη μαρμάρινη πλάκα, αυτό το φωτεινό διάλειμμα, είναι η ζωή.

Τρεις μήνες ζωής για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Θαυμάζω πάντως τους ανθρώπους που πιστεύουν. Τους σέβομαι. Καμιά φορά τους ζηλεύω κιόλας

Τηρήσατε μια πολύ παλικαρίσια στάση όταν περάσατε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας σας με τον καρκίνο. Ούτε τότε στραφήκατε στον Θεό;

Κοίτα, είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Ίσως όταν δεν πιστεύεις, σου είναι και πιο εύκολο. Λες: «εντάξει, ήρθε η ώρα μου, μια χαρά περάσαμε, τέλος τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share