Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Όταν η Δέσποινα Βανδή έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο: Το τραγικό τροχαίο, η διαλυμένη Porshe και η... απουσία του Ντέμη Νικολαΐδη!

Μια παραλίγον τραγωδία!

22 Σεπτεμβρίου 2021 10:15
Όταν η Δέσποινα Βανδή έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο: Το τραγικό τροχαίο, η διαλυμένη Porshe και η... απουσία του Ντέμη Νικολαΐδη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρόσφατα σας παρουσιάσαμε ένα αφιέρωμα σε διάσημους Έλληνες και ξένους που βρέθηκαν κοντά στον θάνατο και την γλίτωσαν!

Στη σχετική λίστα ξεχώριζε το όνομα της Δέσποινας Βανδή! Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που μονοπωλεί το ενδιαφέρον λόγω του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη, το μακρινό 2008 είχε ένα σοβαρό τροχαίο που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ζωή!

Από θαύμα γλίτωσε, η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή, η οποία κατάφερε να βγει ζωντανή από την άμορφη μάζα σιδερικών στην οποία μετατράπηκε το πανάκριβο τζιπ της, Porsche Cayenne! Το τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν χρόνια στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, όταν το Porsche Cayenne που οδηγούσε 37χρονος και στο οποίο επέβαινε η ίδια συγκρούστηκε με προπορευόμενο βυτιοφόρο.

Αποκάλυψη από τη Δέσποινα Βανδή: Μίλησε μετά τις φήμες για την νέα σχέση

Η Δέσποινα Βανδή έχει βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο της προσοχής, με τη γνωστή τραγουδίστρια να τοποθετείται μετά τις φήμες για μια νέα σχέση στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, οι φήμες τη θέλουν να έχει ξεκινήσει ένα νέο φλερτ, με τον Βαλεντίνο Ιωάννου, έναν Κύπριο επιχειρηματία που την έχει γοητεύσει. Ο Βαλεντίνος Ιωάννου βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή στη Λεμεσό και οι δυο τους... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share