Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πήρε ξανά το «όπλο» της - Τρίζουν τα κόκκαλα του Αριστοφάνη

Αφορμή στάθηκε το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου

21 Σεπτεμβρίου 2021 22:43
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πήρε ξανά το «όπλο» της - Τρίζουν τα κόκκαλα του Αριστοφάνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σοφία Μουτίδου «έφαγε» άγριο κράξιμο στο Twitter για τα όσα είπε για τους ομοφυλόφιλους, ενώ στο πλευρό της στάθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Μεταξύ άλλων, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε στο σχετικό βίντεο: «Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν. Ο πατέρας του κολλητού του θα ήθελε πάρα πολύ να πάει με αυτόν, ο πατέρας του κουμπάρου του να είναι αυτός που θα λυγίσει στον ομοφοβικό έρωτα. Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι gay. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο».

Πολλοί ήταν οι χρήστες που την «έκραξαν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στο πλευρό της στάθηκε η υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία, Αφροδίτη Λατινουπούλου, η οποία έγραψε:

«Ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας έπιασε σήμερα στο στόμα του τη #Μουτίδου. Ε βέβαια. Απαγορεύεται να κάνουμε σάτιρα για κοντές/ούς, χοντρές/ούς, τώρα απαγορεύεται και με ομοφυλόφιλους. Αριστοφάνη αν ζούσες σήμερα όλοι αυτοί σίγουρα θα σε είχαν καταδικάσει στο πυρ το εξώτερον».

Νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου που προκάλεσε σάλο (photo)

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ποια είναι η κούκλα Θεσσαλονικιά που προκάλεσε σάλο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, το γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, που είχε προκαλέσει σάλο πριν το καλοκαίρι με τα όσα έλεγε με το μανιφέστο της κατά της... αξύριστης μασχάλης, συνηθίζει να σχολιάζει πολιτικά και μη τεκταινόμενα στο twitter.

Αυτή τη φορά αντέδρασε έντονα στην εξέλιξη με την υπουργοποίηση του Ευάγγελου Αποστολάκη και την άρνησή του –τελικά- να αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, ξεσπώντας και κατά της Αριστεράς.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στο Twitter:

«Η πρωτοφανής άρνηση κ δειλία του Αποστολάκη ν’ αναλάβει ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να εμπεδώσουμε τι εστί αριστερά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην τιμάμε και τους ‘’αγώνες της’’. Να δω πόσα χρόνια θα μας πάρει για να το πάρουμε απόφαση πως με αριστερούς χωριό δεν γίνεται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share