Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Και… πώς να μην πέσει ο Αργυρός: Το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου που «έριξε» το διαδίκτυο

Το λίκνισμά της μοναδικό...

21 Σεπτεμβρίου 2021 18:20
Και… πώς να μην πέσει ο Αργυρός: Το τσιφτετέλι της Ιωάννας Μαλέσκου που «έριξε» το διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φήμες έχουν «φουντώσει» αναφορικά με τη σχέση της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με αυτές να μην έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά άπαντες να επιθυμούν να είναι αυτό πραγματικότητα, καθώς θα ήταν ένα πανέμορφο ζευγάρι. Η ίδια η παρουσιάστρια, φυσικά, θα είχε… τον τρόπο της, αν κρίνουμε από το μαγευτικό της τσιφτετέλι.

Η ίδια δεν έχει κρύψει σε αρκετές περιπτώσεις τη διάθεσή της να δημιουργήσει… κέφι στην εκπομπή «Love it», με το τρομερό της λίκνισμα πολλές φορές να «ρίχνει» το διαδίκτυο και την ίδια να μας δείχνει πως δεν υπήρχε περίπτωση… να μην πέσει ο γνωστός τραγουδιστής από τη μοναδική της ομορφιά.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το τρομερό τσιφτετέλι... που θα έριχνε κάθε Αργυρό

Η Μαλέσκου άκουσε το «Φωτιά με φωτιά» του Πάνου Κιάμου στη διάρκεια της εκπομπής της και σηκώθηκε, για να χορέψει, μαγεύοντας το πλατό σε ακόμη μια περίπτωση. Είναι λογικό, φυσικά, να… τρελάθηκε και ο Αργυρός, εφόσον ισχύουν οι φήμες.

Δείτε το βίντεο:

Το αισθησιακό τσιφτετέλι χορεύτριας που κολάζει: Χαμός στο διαδίκτυο

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και αυτή η χορεύτρια μας το αποδεικνύει με τα λικνίσματά της, τα οποία καθήλωσαν τους πάντες.

Μπορεί να είναι παλιό αλλά παραμένει διαχρονικό. Η γυναίκα παρακάτω λικνίζεται, με τους ανθρώπους πίσω να είναι αφοσιωμένοι στο τραγούδι, και το κοινό να μην παίρνει τα μάτια από πάνω της. Φυσικά στο τέλος καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

Τσιφτετέλι κόλαση: Γυναίκες χορεύουν σε πλατό και "αναστατώνουν" τους πάντες

Το τσιφτετέλι στο πλατό του "Κοίτα τι έκανες", είχε ξεσηκώσει την ελληνική τηλεόραση, όταν κάποιες γυναίκες πήραν την απόφαση να χορέψουν μαζί.

Στο ίδιο πλατό έχουμε δει και χορογραφίες που μας τράβηξαν το ενδιαφέρον, όπως αυτή με το φίδι, και μας έκαναν να τρελαθούμε. Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε κοπέλες να χορεύουν μαζί, με τον Αντύπα να τραγουδάει.

Οι κοπέλες αυτές ήταν καλεσμένες στην εκπομπή και δεν έχασαν την ευκαιρία. Έτσι σηκώθηκαν και χόρεψαν η καθεμία με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, και τρέλαναν όλους όσους ήταν εκεί αλλά και όλους όσους τις παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share