Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Πουλόπουλος: Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του

Είναι πολλά τα λεφτά...

21 Σεπτεμβρίου 2021 17:40
Γιάννης Πουλόπουλος: Πωλείται έναντι 2,4 εκατ. ευρώ το ξενοδοχείο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προς πώληση το θρυλικό ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο» του αείμνηστου Γιάννη Πουλόπουλου στην Άνοιξη βγάζει ένα χρόνο μετά τον θάνατό του η σύζυγος του Μπέττυ και η κόρη τους, για το ποσό των 2.400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση γνωστού μεσιτικού γραφείου των βορείων προαστίων το πρώην ξενοδοχείο: «Βρίσκεται στην Άνοιξη Αττικής συνολικής επιφάνειας 2.200 τ.μ (Ισόγειο – Α’ Όροφος – Β’ Όροφος – Υπόγειο) σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων. Περιλαμβάνει 40 δωμάτια 100 κλινών. Χρήζει ριζικής ανακαίνισης. Είναι ιδανικό για γηροκομείο, κλινική ή ακόμα και για γραφεία καθώς βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή. Η τιμή πώλησης είναι 2.400.000€».

Συγκινεί η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου - «Σκέφτομαι τη ζωή χωρίς αυτόν...»

Το ξενοδοχείο αποτέλεσε για χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» της ζωής του πασίγνωστου τραγουδιστή, καθώς κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80 αποφάσισε να το νοικιάσει με τραγικά όμως αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου Μπέττυ ο πρώην ενοικιαστής πέρα από το ότι άφησε πολλά απλήρωτα ενοίκια εγκατέλειψε τελείως τον χώρο με τη σημερινή του εικόνα να μοιάζει με ξενοδοχείο-φάντασμα από τους βανδαλισμούς και την ερήμωση. Για τον λόγο αυτό δυο πλευρές είχαν βρεθεί πολλές φορές στις δικαστικές αίθουσες

Γιάννης Πουλόπουλος: Η λεβέντικη εμφάνισή του στα μπουζούκια, το χειρουργείο και οι γυναίκες που έμειναν μέχρι τέλους

Γιάννης Πουλόπουλος: Η λεβέντικη εμφάνισή του στα μπουζούκια, το χειρουργείο και οι γυναίκες που έμειναν μέχρι τέλους

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, με το ελληνικό τραγούδι και όχι μόνο να πενθεί για μια από τις πιο σπουδαίες φωνές, που γνώρισε στο πέρασμα των χρόνων.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έγραψε ιστορία με τρομερές επιτυχίες, οι οποίες μέχρι και σήμερα ερμηνεύονται και «ραγίζουν καρδιές», όπως έκανε εκείνος, είτε με τις εμφανίσεις του στα κέντρα με τα οποία συνεργαζόταν είτε στις ταινίες, τις οποίες «έντυνε» υπέροχα με την φωνή του.

Το σημαντικό, όμως, δεν είναι το ποιοι βρίσκονται δίπλα μας στις επιτυχίες, αλλά ποιοι είναι στα δύσκολα. Κι αυτό, γιατί ο Πουλόπουλος πέρασε δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια, προτού τον προδώσει η καρδιά του και φύγει από κοντά μας.

Λεβέντης μέχρι το τέλος

Τον θυμόμαστε, αρχικά, σε ένα νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονταν η Πέγκυ Ζήνα και ο Νίκος Οικονομόπουλος, σε μία φοβερή έκπληξη από την πλευρά του.

Σε αυτή τη λεβέντικη εμφάνιση, ο Πουλόπουλος διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής με την σύζυγό του και την κόρη του.

Kατά την διάρκεια της βραδιάς μάλιστα, πήρε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές αγαπημένες επιτυχίες του ξεσηκώνοντας κι άλλο τους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι του χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον Γιάννη Πουλόπουλο με τη γυναίκα του Μπέτυ αλλά και την κόρη του Άντα και τους απαθανάτισε σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους.

Γιάννης Πουλόπουλος μπουζούκια

Γιάννης Πουλόπουλος Πέγκυ Ζήνα

Το τροχαίο και το χειρουργείο

Ο ίδιος για αρκετό καιρό φορούσε επιγονατίδα, αλλά δεν ήταν εκείνο το μεγαλύτερο πρόβλημα υγείας του. Ο Πουλόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με τα μάτια του. Παρότι πριν αρκετά χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπίσει το γλαύκωμα, το πρόβλημα αυτό δεν είχε ξεπεραστεί.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει στο παρελθόν για την πάθησή του αυτή, λέγοντας πως την κληρονόμησε από τον πατέρα του. «Επειδή ήμουν πρωτότοκος το πήρα εγώ το γονίδιο, ενώ ο αδελφός μου δεν το έχει. Ο πατέρας μου, όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, μας έλεγε "να προσέχετε τα μάτια σας". Επί 18 χρόνια έχω πλέον αυτόν τον μπελά. Η θεραπεία είναι μακροχρόνια. Έκανα εγχείρηση με λέιζερ πριν από δέκα χρόνια, ενώ ακολούθησε και δεύτερη πριν από λίγο καιρό», είχε πει λίγο παλαιότερα σχετικά με τα προβλήματα όρασης που αντιμετωπίζει και τα οποία τον ανάγκαζαν να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιάννης Πουλόπουλος γυναίκες

Οι γυναίκες-φύλακες άγγελοί του

Η καθημερινότητα του τραγουδιστή είχε αλλάξει ριζικά και ο ίδιος περνούσε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι του στη Νέα Κηφισιά. Δίπλα του σε όλον αυτό τον Γολγοθά ήταν το μεγαλύτερο στήριγμα της ζωής του, η σύζυγός του Μπέτυ Πουλοπούλου. Το χαμόγελο και η τρυφερή της αγκαλιά λειτουργούσαν θεραπευτικά στην πονεμένη του ψυχή, με την αγάπη τους όσο περνούσε ο καιρός να γίνεται όλο και πιο δυνατή. Μαζί τους φυσικά ήταν και η αγαπημένη τους κόρη Άντα. Αν και ο Γιάννης Πουλόπουλος ήθελε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάθε φορά που μιλούσε για τις δυο αυτές γυναίκες τα μάτια του ακτινοβολούσαν ευτυχία. Ήξερε πως αν δεν τις είχε κοντά του τίποτα στη ζωή του δεν θα ήταν το ίδιο, για αυτό και δεν σταματούσε να ευγνωμονεί τον Θεό. Μάλιστα τόσο η σύζυγος όσο και η κόρη του τον είχαν βοηθήσει να κόψει το τσιγάρο, όταν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί. «Ο Γιάννης από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να ξανακαπνίσει. Τέλος. Το κόβουμε και εγώ και η Άντα για να τον βοηθήσουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Μπέτυ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share