Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη χήρα λαϊκού τραγουδιστή για παράνομη οπλοκατοχή

Τι βρέθηκε στο σπίτι της

21 Σεπτεμβρίου 2021 15:07
Συνελήφθη χήρα λαϊκού τραγουδιστή για παράνομη οπλοκατοχή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη ταλαιπωρία, για την χήρα αείμνηστου λαϊκού τραγουδιστή, που συνελήφθη και παράνομη οπλοκατοχή.

Η ηλικιωμένη γυναίκα είχε κληρονομήσει από τον σύζυγό της δύο σπίτια στη Γλυφάδα και τα Εξάρχεια.

Τον περασμένο Ιούνιο ανακαίνισε το σπίτι στη Γλυφάδα, όπου το συνεργείο βγήκε στο πατάρι μέσα σε σακούλες, τρείς χειροβομβίδες, τρία πιστόλια και δεκάδες φυσίγγια.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lawandorder.gr, δεν ενημέρωσε την αστυνομία για τον οπλισμό και τον μετέφερε στο δεύτερο σπίτι στην οδό Βούλγαροκτόνων στα Εξάρχεια.

Αφού συμβουλεύτηκε γνωστούς και φίλους και αφού είχαν περάσει τρεις και πλέον μήνες, αποφάσισε να μεταβεί στο Τ. Α Εξαρχείων όπου δήλωσε την ύπαρξη του παράνομου οπλισμού.

Στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση, ακόμη και πυροτεχνουργοί του στρατού έφτασαν στο σπίτι και παρέλαβαν τις χειροβομβίδες, ενώ τα πιστόλια και τις σφαίρες πήρε η αστυνομία.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος ενημέρωσαν τον Εισαγγελέα ο οποίος ζήτησε να κρατηθεί η 80χρονη γυναίκα με την κατηγορία της παράβασης του Νόμου Περί Όπλων.

 Συνελήφθη χήρα λαϊκού τραγουδιστή για παράνομη οπλοκατοχή

Σοκ στην ελληνική showbiz: Αυτοκίνητο παρέσυρε πασίγνωστο τραγουδιστή - Τον άφησαν και έφυγαν

Το βράδυ της Κυριακής τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, διερχόμενο όχημα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του γνωστού καλλιτέχνη, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας και του προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές σε ολόκληρη την αριστερή πλευρά του!

Η περιπέτεια όμως του καλλιτέχνη συνεχίζεται, καθώς το διερχόμενο όχημα και ο οδηγός του έσπευσαν να εγκαταλείψουν το σημείο της σύγκρουσης με αποτέλεσμα να μην έχουν βρεθεί μέχρι και... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share