Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σπύρος Μπιμπίλας: «Η αποχή μου από το σ@ξ ήταν μια σπουδαία απόφαση»

Σταματήστε ό,τι κάνετε και μάθετε συμβουλές από τον άρχοντα!

21 Σεπτεμβρίου 2021 13:26
Σπύρος Μπιμπίλας: «Η αποχή μου από το σ@ξ ήταν μια σπουδαία απόφαση»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας... διαφορετικός Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την προσωπική του ζωή στο «Πάμε Δανάη», με τον ίδιο να κάνει μέχρι και αποκαλύψεις για τα ερωτικά του.

«Ο Ζητιάνος» ήταν μια από τις μεγαλύτερες μου στιγμές στην τηλεόραση, καθώς όταν ξεκίνησα έπαιζα μόνο δραματικούς ρόλους. Η Ελένη Μαβίλη μου άλλαξε την καριέρα με το Χάι Ροκ» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πάμε Δανάη, ενώ διηγήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του «Ζητιάνου».

«Οι σκηνές του θανάτου του παιδιού στον Ζητιάνο μου έφερναν στο νου το θάνατο του πατέρα μου που τον είχα παρακολουθήσει, στιγμή προς στιγμή και τον αναβίωσα μέσα από τον ρόλο μου» είπε ο ίδιος.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, που δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μίλησε επίσης και για τη θεατρική του πορεία, διηγούμενος συγκεκριμένα για τις περιοδείες στις οποίες συμμετείχε τη δεκαετία του 80, σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, όπου ο ίδιος όπως αποκάλυψε είχε αναλάβει το ρόλο της…ντουντούκας.

Η δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον έρωτα

«Έχω συνδυάσει το σεξ με την αγάπη. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με το άρπα-κόλλα. Δεν μιλάω για τα Αν μου συνέβη δυο-τρεις φορές στη ζωή μου ήταν μια πολύ κακή στιγμή. Το ότι είχα συνειδητή αποχή από το σεξ ήταν μια πολύ σπουδαία απόφαση. Όταν ξαναήρθε ο έρωτας στη ζωή μου το ξανάρχισα κανονικά.

Δεν έχω μιλήσει σχεδόν ποτέ για την σεξουαλικότητά μου. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να αλλάζει ανά πάσα στιγμή γι΄αυτό δεν χρειάζονται οι διαχωρισμοί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share