Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πάγωσε» με τον Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη: Έξαλλος με αυτό τον άνδρα ο τραγουδιστής

Ο άνδρας που... τον τάραξε

21 Σεπτεμβρίου 2021 12:41
«Πάγωσε» με τον Σάκη Ρουβά η Κάτια Ζυγούλη: Έξαλλος με αυτό τον άνδρα ο τραγουδιστής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παγωμένος» θα μπορούσε να είναι ο Σάκης Ρουβάς εξαιτίας ενός σχολίου, που ίσως να τον έφερνε... σε ανησυχία για την Κάτια Ζυγούλη εξαιτίας ενός εξαιρετικά γοητευτικού άνδρα.

Το «The Voice» επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και μάλιστα με ένα νέο φρέσκο πρόσωπο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος έχει κέφια και έχει καταφέρει να «κερδίσει» το τηλεοπτικό κοινό.

Είναι χαρακτηριστικό πως, παρά την έλλειψη εμπειρίας του τραγουδιστή μπροστά στο φακό, τα σχόλια στα social media ήταν τα περισσότερα από ενθαρρυντικά έως εγκωμιαστικά.

Κωνσταντίνος Αργυρός σχόλιο με Σάκη Ρουβά

Το... αιχμηρό σχόλιο για Ρουβά και Αργυρό

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σχολίασαν το ριάλιτι, ενώ την πιο αιχμηρή παρατήρηση την έκανε ο Γιώργος Λιάγκας! «Θα αισθανόμουν πολύ άβολα αν ήμουν ο Ρουβάς. Και θα σας πω γιατί», είπε αρχικά.

«Ευτυχώς δεν θα βρεθείς σε αυτή τη θέση», τον διέκοψε γελώντας η Φαίη.

Όμως ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε: «Ο Ρουβάς είναι σούπερ σταρ και κούκλος. Επειδή όμως είναι πενηντάρης και ο Αργυρός είναι στα 35, στο κοντινό του ο Αργυρός είναι πιο όμορφος». Και συμπλήρωσε: «Δεν σε καθηλώνει με τον λόγο ο Αργυρός αλλά είναι επικοινωνιακός στην πίστα».

Η... σπάνια εξομολόγηση στην Κάτια

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη γιόρτασαν πρόσφατα τον έρωτά τους αφού πριν από τέσσερα χρόνια, ανήμερα των γενεθλίων του επιτυχημένου μοντέλου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Στις 3/7/21 ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλησε να ευχηθεί στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της αλλά και για την επέτειο του γάμου τους, με μια πολύ ιδιαίτερη ερωτική εξομολόγηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Κάποιοι λένε πως οι Ηλίανθοι συμβολίζουν την πίστη και την αφοσίωση. Άλλοι πως εκφράζουν τη μακροβιότητα, το σθένος και την καλοτυχία. Εγώ σε αυτούς βλέπω εσένα Ήλιε μου, πάντα φωτεινή, γεμάτη χρώμα και ενέργεια. Η αγάπη μου για σένα πάντα θα ανθίζει και θα σε ακολουθεί, όπως οι Ηλίανθοι ακολουθούν το φως», έγραψε στην ανάρτησή του

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share