Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τρισευτυχισμένοι Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη - Με μια φωτογραφία ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Υπέροχες στιγμές για το ζευγάρι

21 Σεπτεμβρίου 2021 08:31
Τρισευτυχισμένοι Νίκος Μάνεσης και Φαίη Μαυραγάνη - Με μια φωτογραφία ανακοίνωσαν τα ευχάριστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δύο να μετρούν αρκετά χρόνια ενός απόλυτα επιτυχημένου γάμου, από τον οποίο ο έρωτας δεν έχει «σβήσει» ποτέ.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν το έχουν κρύψει ποτέ, δημοσιεύοντας μάλιστα κατά καιρούς στιγμές της καθημερινότητάς τους, οι οποίες δείχνουν το πόσο αγαπημένοι είναι μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, έχοντας αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά.

Αυτό φάνηκε και σε μια τελευταία φωτογραφία της Μαυραγάνη, που ανήρτησε στο Instagram. Σε αυτήν φαίνεται να έχει παραλάβει ένα πανέμορφο μπουκέτο από λουλούδια, το οποίο είναι πολύ πιθανό να έχει προσφέρει ο σύζυγός της. Πρόσφατα, άλλωστε, συμπλήρωσαν 19 χρόνια από το γάμο τους. «Όμορφη εβδομάδα, με χαρές», έγραψε η ίδια, με τους δύο να μην αποκλείεται σύντομα να βρεθούν μαζί μελλοντικά.

Η υπέροχη εξομολόγηση της Μαυραγάνη για τον Μάνεση

Μιλώντας στη εκπομπή «Ευτυχείτε» η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Νίκο Μάνεση, όσα θαυμάζει σε εκείνον.

«Ο Νίκος -ευτυχώς- έχει έναν χαρακτήρα που μου ταιριάζει απόλυτα. Παρότι κάνει μια δουλειά που είναι στην κορυφή αυτού που κάνει και για μένα είναι ο κορυφαίος, δεν ζει βάση αυτής της κορυφής που κάνει στη δουλειά. Ζει σεμνά, ταπεινά, μετρημένα στο σπίτι με την οικογένειά του. Για μένα αυτό το κομμάτι του Νίκου είναι αυτό που έχω ανάγκη. Έχω ανάγκη έναν άνθρωπο που δε βγαίνει να πουλήσει ότι είναι πρώτος και κυρίαρχος και είναι σωστός οικογενειάρχης μέσα στο σπίτι του με τα παιδιά του, χωρίς να το πουλάει όλο αυτό. Θεωρώ ότι είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστριά του», εξομολογήθηκε η Φαίη Μαυραγάνη.

«Τον θαυμάζω και τον αγαπάω και όλα καλά», πρόσθεσε η δημοσιογράφος, υπογραμμίζοντας: «Είμαστε μαζί από τον Αύγουστο του 2002, οπότε τον Αύγουστο του 2021 θα είμαστε μαζί 19 χρόνια. Πάμε δηλαδή για 20ετία. Δεν έχω καταλάβει πώς πέρασαν», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share