Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Θάνατος για την Αθηνά Ωνάση: Τραγικές στιγμές για την κληρονόμο

Είδηση σοκ!

20 Σεπτεμβρίου 2021 19:49
Θάνατος για την Αθηνά Ωνάση: Τραγικές στιγμές για την κληρονόμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζει η Αθηνά Ωνάση για ένα αγαπημένο της πρόσωπο, για το οποίο είπε πως ακόμη και σήμερα της λείπει αφόρητα, τονίζοντας πως έχει υποφέρει πολύ στη ζωή της από αυτή την απώλεια.

Παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου εμφανίζουν τη «χρυσή κληρονόμο» σκληρή και απρόσωπη και με διάθεση να ξεκόψει κάθε είδους δεσμό με τους Ωνάσηδες, η αλήθεια είναι τελείως διαφορετική.

Πίσω από τη μάσκα της σκληρής και άτεγκτης γυναίκας βρίσκεται ένα τρυφερό κορίτσι, που δεν του λείπει τίποτα περισσότερο στον κόσμο από τη μητρική στοργή. Αυτή που έχασε με τραγικό τρόπο στην ηλικία των 4 ετών. Ένα γεγονός που στοίχειωσε όλη τη ζωή της.

Θάνατος για την Αθηνά Ωνάση: Τραγικές στιγμές για την κληρονόμο

Χαρακτηριστικό είναι αυτό που αναφέρουν κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα γύρω από τη ζωή της Αθηνάς, ότι ακόμα και σήμερα η «χρυσή κληρονόμος» επαναλαμβάνει τη φράση «Ήθελα η μητέρα μου να ήταν εδώ»!

Πριν από δυο χρόνια σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Αθηνά Ωνάση, είχε δηλώνει στην ιταλική έκδοση του Vanity Fair: «Εύχομαι η μητέρα μου να ήταν εδώ και να με έβλεπε, θα ήταν χαρούμενη για μένα. Ήθελα τη μητέρα μου πλάι μου. «Το σπίτι μου είναι γεμάτο φωτογραφίες και πράγματα που της ανήκουν. Πώς θα μπορούσα να την ξεχάσω; Για μένα η Χριστίνα Ωνάση είναι παράδειγμα και οδηγός του μυαλού μου. Έχω υποφέρει πολύ, αλλά τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως η μητέρα μου με βλέπει από τον ουρανό», είχε εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η «χρυσή κληρονόμος».

"Σκοτώνονται για ένα..." - Πανικός με την Αθηνά Ωνάση

Μπορεί μετά από 11 χρόνια γάμου να μην απέκτησαν παιδί, ωστόσο η διαμάχη ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους είχε φουντώσει με αφορμή ένα άλογο. Τι είχε συμβεί με την Αθηνά Ωνάση και τον Αλβάρο;

Και αυτό που αρχικά φαινόταν ως ένα πολιτισμένο διαζύγιο, τελικά δεν ήταν καθόλου έτσι. Αρχικά ο Αλβάρο είχε δηλώσει για το θέμα της περιουσίας που θα διεκδικήσει: "Αυτή είναι η κληρονόμος, εγώ είμαι απλά ο σύζυγός της. Αν είχαμε έναν γιο θα ήταν ο κληρονόμος, αλλά εγώ δεν έχω καμία σχέση με την περιουσία Ωνάση".

Και τότε είχε εξηγήσει ότι θα έπαιρνε όσα χρήματα προέβλεπε το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει. Όμως, τα πράγματα άλλαξαν και οι σχέσεις ανάμεσα στους δύο εντάθηκαν, με αποτέλεσμα ο Αλβάρο να μη σταματά να ανεβάζει post στα social media, προετοιμάζοντας για τον πόλεμο που θα ακολουθήσει.

Ο πόλεμος αφορούσε ένα άλογο. Βέβαια δεν πρόκειται για οποιοδήποτε άλογο αλλά για το πανάκριβο Cornetto K της Αθηνάς, η οποία δεν άφηνε τον Αλβάρο ούτε να το πλησιάσει. Φανταστείτε να είχαν κάνει παιδιά...Μιας και αναφερθήκαμε στο πρώην ζευγάρι, δείτε εδώ την χυδαία επίθεση που της είχε κάνει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share