Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Βίκυ Καγιά - Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το GNTM

«Δεν υπήρχε άλλη επιλογή»

20 Σεπτεμβρίου 2021 16:46
Σοκάρει η Βίκυ Καγιά - Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το GNTM
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην πρεμιέρα του «Breakfast@Star» βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Καγιά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από το GNTM, προκειμένου να ανοίξει ο νέος κύκλος του «Dancing with the Stars».

«Μέχρι να καταφέρω να βγάλω από το στομάχι μου και την καθημερινότητά μου το GNTM και να πω ότι για προσωπικούς λόγους και για ένα άλλο project πρέπει να λείψω, έπαθα διάφορα ψυχοσωματικά. Δεν ήμουν καλά μέχρι να το καταλάβω, μέχρι να το πούμε, να το νιώσω, να το αισθανθώ, να το δεχτώ. Δεν υπάρχει σούπερ ήρωας. Μετά το τέλος της προηγούμενης σεζόν το αποφάσισα γιατί είχε να κάνει και με εμένα που είχα κουραστεί πάρα πολύ, δέχτηκα και τη νέα πρόταση, είμαι και μαμά και ήθελα να κάτσω ένα καλοκαίρι με τα παιδιά μου.

Δυστυχώς ο προγραμματισμός έπρεπε να προχωρήσει όπως προχωράει και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από τη δική μου πλευρά […] Δεν έγινε εύκολα, έγινε όμως […] Δε μου λείπει γιατί είχα 5 χρόνια να κάνω διακοπές κι είχα ανάγκη να ξεκουραστώ λίγο. Δεν είναι λίγη και η πρόταση για το “Dancing with the Stars”. Με σήκωσε από τη θέση μου», ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Μοτσκαλίδου: «Δεν μπαίνω σε κουτί αγόρι ή κορίτσι. Είμαι κάτι απροσδιόριστο»

Μοτσκαλίδου: «Δεν μπαίνω σε κουτί αγόρι ή κορίτσι. Είμαι κάτι απροσδιόριστο»

«Εγώ δεν βλέπω φύλα, βλέπω ανθρώπους. Είμαι ανοιχτή σε όλα τα φύλα», λέει η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Ξένια Μοτσκαλίδου. Η νεαρή κοπέλα που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, προχώρησε σε μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.

«Δεν μπαίνω σε κουτί αγόρι ή κορίτσι. Είμαι κάτι εντελώς ενδιάμεσο, κάτι απροσδιόριστο. Θέλω να νιώθω ελεύθερη… Εγώ δεν βλέπω φύλα, βλέπω ανθρώπους. Είμαι ανοιχτή σε όλα τα φύλα», είπε αρχικά η Ξένια Μοτσκαλίδου.

«Αυτό νιώθω, αυτό θέλω και αυτό είμαι. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου με στηρίζουν σε όλα. Είμαι η Ξένια, το Τζεν και ο Χουάν. Δεν με πειράζει πια να με φωνάζουν ως ουδέτερο, “το”. Είναι η πρώτη φορά που δείχνω αυτό που είμαι στην αληθινή του μορφή», πρόσθεσε η Ξένια Μοτσκαλίδου.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share