Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έξω φρενών ο Ιάσων Παπαματθαίου με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;»

Δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που τα έχει «χώσει»

20 Σεπτεμβρίου 2021 15:47
Έξω φρενών ο Ιάσων Παπαματθαίου με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, στις οποίες ουσιαστικά τάσσεται υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος τις κατέκρινε και μεταξύ αυτών και ο Ιάσων Παπαματθαίου.

«Δεν ξέρω… Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν χρησιμοποίησε σωστές λέξεις; Συνήθως το «έχω αδυναμία» το χρησιμοποιείς για τον εαυτό σου, όταν κάτι σου κάνει λίγο κακό. Π.χ. «έχω αδυναμία στα γλυκά». Έχω αδυναμία πού; Στο έγκλημα;

Αυτά είναι εγκλήματα, είναι κακουργήματα… Δεν τοποθετήθηκε σωστά, αλλά τέλος πάντων. Δεν την ξέρω τη γυναίκα, δεν έχει τύχει να συνεργαστούμε να την γνωρίσω από κοντά», λέει ο ηθοποιός Ιάσων Παπαματθαίου.

Ο Μέμος Μπεγνής έβαλε στη θέση της την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Ο Μέμος Μπεγνής έβαλε στη θέση της την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια είναι πάθος και είναι εντάξει;»

Στο πλατό του OPEN Weekend βρέθηκε καλεσμένος ο Μέμος Μπεγνής το μεσημέρι του Σαββάτου, όπου μεταξύ άλλων, πήρε σαφή θέση απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπεγνής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν άκουσα τις δηλώσεις και χθες πληροφορήθηκα για αυτές. Δεν ξέρω την ακριβή δήλωση της. Διαφωνώ κάθετα, δεν το συζητώ. Η Ελισάβετ είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και πολύ καλή συνάδελφος, απλά νομίζω πως ήταν άτοπη αυτή η τοποθέτηση γιατί όχι. Τι σημαίνει πάθος;

Δηλαδή αν εμένα μου αρέσουν τα παιδάκια, είναι πάθος και είναι εντάξει; Δεν το συζητώ… Τα πάθη πρέπει να τα καταλαβαίνουμε και να πηγαίνουμε μόνοι μας να ζητάμε βοήθεια. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, ο περίγυρος μας πρέπει να μας το υπογραμμίζει και να μας πηγαίνει σε ειδικό να τα διορθώσουμε».

«Δεν νομίζω ότι το ταλέντο είναι κάτι το οποίο έχει σχέση με όλο αυτό. Είναι θέμα χαρακτήρα και ανθρώπου. Δεν έχει σχέση αν κάποιος είναι ηθοποιός. Δεν ξέρω πως σκεφτόταν η Ελισάβετ και το είπε αυτό. Δεν μπορώ να το ξέρω».

«Όλες οι καταγγελίες που έγιναν, καλώς έγιναν και εννοείται πως πρέπει να ανοίγουν τα στόματα. Εννοείται ότι κανείς δεν πρέπει αν δέχεται το bullying, τον εκφοβισμό ή την σεξουαλική παρενόχληση. Οι γυναίκες και τα αγόρια που βγήκαν και μίλησαν, πολύ έκαναν και μίλησαν. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος που θα πάει να το ξανακάνει θα το σκεφτεί δεύτερη φορά και είναι σημάδι ότι προχωράμε και σε αυτόν τον τομέα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share