Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Δέχθηκε «επίθεση» στο Ρουκ Ζουκ (Video)

Χαμός με την παρουσιάστρια

20 Σεπτεμβρίου 2021 15:32
Ζέτα Μακρυπούλια: Δέχθηκε «επίθεση» στο Ρουκ Ζουκ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πέμπτος κύκλος του Ρουκ Ζουκ έφτασε στις οθόνες μας και αμέσως τα απρόοπτα σκηνικά έκαναν την παρουσίαση τους. Κατά κανόνα πολλοί παίκτες αποθεώνουν την Ζέτα Μακρυπούλια αλλά αυτήν την φορά, ένας παίκτης του παιχνιδιού εξαπέλυσε επίθεση της προς το προσώπο της. Παράλληλα, δείτε εδώ 4+1 στιγμές που άφησαν «κάγκελο» την παρουσιάστρια.

Αρχικά η όμορφη παρουσιάστρια προσπάθησε με ευγενικό τρόπο να τον σταματήσει, αλλά αυτός συνέχιζε τον χαβά του, ώσπου η Ζέτα δεν άντεξε άλλο και ζήτησε να αποχωρήσει από το πλατό.

Δείτε το απίστευτο βίντεο μετά το 8.40:

Ρουκ Ζουκ: «Τι λες βρε μ@λ@κ@» - Κάγκελο η Ζέτα Μακρυπούλια με τις απίστευτες περιγραφές των λέξεων «ρέψιμο» και «τρομπόνι»

Ρουκ Ζουκ: Αμέτρητες είναι οι στιγμές που έχει νιώσει άβολα η Ζέτα Μακρυπούλια. Άλλες φορές κοκκινίζει, άλλες φορές ξεσπά σε γέλια. Κάγκελο έμεινε η Ζέτα Μακρυπούλια με τις απίστευτες περιγραφές των λέξεων «ρέψιμο» και «τρομπόνι»!

Οι παίκτες προκειμένου να μπορέσουν να περιγράψουν στον απαιτούμενο χρόνο, τις λέξεις που τους δίνονται από τη Ζέτα Μακρυπούλια, πετάνε τα μαργαριτάρια τους, χαρίζοντας τόσο στην παρουσιάστρια όσο και στο τηλεοπτικό κοινό, στιγμές απείρου κάλλους.

Αυτό που τους χαρακτηρίζει όμως είναι η ευρηματικότητα τους. Έτσι λοιπόν όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είπε στην ομάδα «μαύρα κουνάβια» να περιγράψουν τις λέξεις «ρέψιμο» και «τρομπόνι», οι παίκτες με τη σειρά τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τις περιέγραψαν με έναν τρόπο που κάνεις δεν φανταζόταν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share