Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Χαράς ευαγγέλια στην οικογένεια του Γιάννη Μπέζου

Το ανακοίνωσε ο ηθοποιός

20 Σεπτεμβρίου 2021 10:23
Χαράς ευαγγέλια στην οικογένεια του Γιάννη Μπέζου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαράς ευαγγέλια υπάρχουν στην οικογένεια του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος μίλησε για τις σχέσεις που υπάρχουν σε αυτήν, καθώς και την κόρη του, Ηρώ.

«Η Ηρώ χαράσσει έναν δρόμο δικό της. Η συνύπαρξη μας ήταν πάντα δημιουργική. Η αγάπη και ο σεβασμός είναι αυτονόητα για εμένα. Όταν βρισκόμαστε με την Ηρώ έχουμε κάτι να πούμε. Είναι πολύ ουσιαστικό και βασικό αυτό», είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος έζησε πρόσφατα ένα «βαρύ» πένθος.

«Οι οικογενειακές σχέσεις δεν είναι παιδική χαρά. Είναι ένας στίβος που το παιδί μας πρέπει να αναμετρηθεί μαζί μας. Αυτά θέλουν χρόνο και υπομονή και η ευθύνη ανήκει στους γονείς. Πρέπει να ακούμε τα παιδιά. Εγώ έκανα αγώνα για να μπορώ να ακούσω τον συνομιλιτή μου», συμπλήρωσε.

Ποια Ναταλία Τσαλίκη; Αυτή ήταν η πρώην γυναίκα του Γιάννη Μπέζου!

Εσείς θυμάστε την πρώην γυναίκα του Γιάννη Μπέζου; Θα πάθετε πλάκα! Ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνώριζαν πως η Ναταλία Τσαλίκη δεν ήταν η πρώτη γυναίκα στην ζωή του.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει, πέρα από τα δικά του πρόσωπα, ποια είναι αυτή! Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν μερικά χρόνια, όταν είχε αποκαλύψει πως όταν γνώρισε την Ναταλία ήταν ήδη παντρεμένος!

Τώρα ποια ήταν η κυρία αυτή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αφού ο ίδιος δεν θέλει να μαθευτεί το παραμικρό!

Ποια Ναταλία Τσαλίκη; Αυτή ήταν η πρώην γυναίκα του Γιάννη Μπέζου!

"Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία "δέθηκα" πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share