Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ευλογία ο γιος μου - Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός»

Μίλησε για τον ρόλο του Αστέρη στον «Σασμό»

19 Σεπτεμβρίου 2021 20:18
Ορφέας Αυγουστίδης: «Ευλογία ο γιος μου - Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (19/9) ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στην νέα σειρά του ALPHA, Σασμό, που πρωταγωνιστεί -δείτε κι εδώ ένα συγκλονιστικό spoiler.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Αστέρη αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

Οι δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη για τον Σασμό

«Είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό, ιδιαίτερα τώρα που έχει περάσει ο πρώτος καιρός κι έχουμε χαλαρώσει. Το απολαμβάνουμε. Γιατί δεν δίνεται αυτή η ευκαιρία συχνά… Επειδή η σχέση μας έχει κοσκινιστεί μέσα στα χρόνια, θεωρώ ότι δεν μας δυσκόλεψε. Ίσα ίσα μας διευκόλυνε. Μάλιστα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο μας δεν βρισκόμουν με την μητέρα μου τόσο συχνά. Τώρα βλεπόμαστε περισσότερο!»,

Αναφορικά με την σύντροφο του Γεωργία και τον ερχομό του γιου τους, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μαγικό νιώθω ευλογημένος που έχει έρθει αυτό το πλάσμα στη ζωή μου και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να μηδενίσουμε με την Γεωργία μου και να είμαστε δίπλα του να βάλουμε τα δυνατά μας».

Αυτά είναι τα ονόματα που θα δώσει στον γιο του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη μητέρα του στη σειρά Σασμός, καθώς και στη γέννηση του γιου του, αποκαλύπτοντας ποια ονόματα θα του δώσει.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε πως από τη μέρα που ήρθε στη ζωή ο γιος του, έχει δεθεί ακόμα περισσότερο με την σύντροφό του.

«Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία.

Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και γω ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου.

Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share