Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σάκης Τανιμανίδης: Το τρυφερό βίντεο με τις κόρες του αποδεικνύει ότι είναι ο πιο μεγάλος χαζομπαμπάς της showbiz

«Λιώνει» ο παρουσιαστής

19 Σεπτεμβρίου 2021 19:20
Σάκης Τανιμανίδης: Το τρυφερό βίντεο με τις κόρες του αποδεικνύει ότι είναι ο πιο μεγάλος χαζομπαμπάς της showbiz
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρυφερό βίντεο με τις δύο κόρες του ανέβασε στα social media o Σάκης Τανιμανίδης. Το πρωί της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου ο παρουσιαστής του Αnt1 έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο instagram.

Ο παρουσιαστής ανέβασε βίντεο από την ώρα που οι κορούλες του κοιμούνται στο πλευρό του. “Sunday mornings… x2”, ήταν η λεζάντα με τους διαδικτυακούς του φίλους να στέλνουν τις ευχές και τα θερμά σχόλια για την οικογένειά του.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Αγνώριστος: Έτσι πριν από τις πλαστικές και την Χριστίνα Μπόμπα ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι από τους κορυφαίους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, με τον ίδιο να διατηρεί μια εκπληκτική οικογένεια με την Χριστίνα Μπόμπα, έχοντας κάνει τις αισθητικές επεμβάσεις του.

Συγκεκριμένα, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες παλιές φωτογραφίες πριν από το Survivor Ελλάδας αλλά και την «Φάρμα» που ενδεχομένως αποδεικνύουν ότι... έχει λάβει και την βοήθεια του πλαστικού, ώστε να ενισχύσει την φυσική του ομορφιά.

Ο παρουσιαστής της «Φάρμας» που έχει κάψει καρδιές και έχει τρελάνει το γυναικείο φύλο με το κορμί του ήταν πραγματικά αγνώριστος στα νιάτα του και δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας τις σχετικές φωτογραφίες. Ο μελαχρινός παρουσιαστής έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα το 2004, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στο κανάλι της Θεσσαλονίκης, TV100, ενώ συγκλόνισε με μια τελευταία του τοποθέτηση.

Σάκης Τανιμανίδης παλιά

Σάκης Τανιμανίδης πριν από τις πλαστικές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share